Drug Lord toisella jalalla "pakoilemassa" Thaimaassa?

Brittiläisen huumekuninkaan, joka on paennut poliisia Isossa-Britanniassa, uskotaan piileskelevän Thaimaassa.

Richard Wakeling, 51, kotoisin Brentwoodista Essexistä, tuomittiin maanantaina ja tuomittiin hänen poissa ollessaan, kun hän yritti tuoda maahan suuren määrän amfetamiinia.

Wakeling pakeni Belfastiin ennen 12 viikon oikeudenkäyntiä, jossa hänen oli määrä seistä kolmen muun miehen rinnalla Chelmsfordin kruunuoikeudessa.

Poliisin mukaan Wakelingilla, jolla on toinen jalka, on perheyhteyksiä Thaimaahan ja hän saattaa piiloutua maassa.

Epäilemme vahvasti, että Wakeling pakeni ulkomaille, mahdollisesti Thaimaahan, jos hänellä on vahvat perhesiteet, sanoi Britannian kansallisen rikosviraston tiedottaja.

Mutta on todennäköistä, että täällä Yhdistyneessä kuningaskunnassa on ihmisiä, joilla on vihjeitä hänen liikkeistään sen jälkeen, kun hän saapui Belfastiin 6. tammikuuta, ja pyydän kaikkia, joilla on tietoa, ilmoittautumaan. Hänellä on jalkaproteesi ja hän tarvitsee säännöllistä lääkärinhoitoa.

NCA:lla on kansainvälinen ulottuvuus, ja hänen pitäisi tietää, että etäisyys ei ole este sille, että voimme löytää hänet.

Olemme päättäneet, että hänet palautetaan Isoon-Britanniaan suorittamaan tuomionsa.

"Kunnes löydämme hänet, hän viettää joka päivä katsellen olkapäänsä yli."

Hänen poissa ollessaan maanantaina Wakeling tuomittiin 11 vuodeksi Chelmsfordin kruunuoikeuteen nestemäisten amfetamiinien tuonnin suunnittelusta, jonka katuarvo oli arviolta 8 miljoonaa puntaa huhtikuussa 2016.

Kolme muuta miestä, mukaan lukien kuorma-autonkuljettajat Lesley Muffett, 59, Stuart Davidson, 65, ja Darren Keane, 34, todettiin myös syyllisiksi salaliittoon tuoda huumeita.

Keane ja Davidson tuomittiin yhdeksän ja kahdeksan vuoden vankeusrangaistukseen, kun taas Muffet tuomittiin kuudeksi vuodeksi. Poliisi kertoi, että Davidson ja Muffet, molemmat kuorma-autonkuljettajat, olivat kuljettaneet huumeita Euroopasta. Mutta koko operaation järjesti Wakeling, joka oli yhteydessä Belgian ja Alankomaiden lääketoimittajiin.

Jos näet yksijalkaisen miehen hyppäämässä poliisin luota Pattayalla, se saattaa olla sinun miehesi.

SOURCENation
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/