Poimi kuorma-auton tulipalot Baht-bussissa turistien kanssa lähellä kelluvia markkinoita (video)

Pattaya-

Huhtikuun 8. päivänä kello 5:00 aamulla kiihtyvä musta lava-auto, jonka perässä oli toinen ylinopeus. Pakettiautossa olleet henkilöt, joita ei ole vielä tunnistettu, ampuivat neljä tai viisi laukausta baht-bussin suuntaan puhaltaen irti takarenkaan ja pysäyttäen sen. Onneksi kuljettaja ei menettänyt ajoneuvon hallintaa eivätkä luodit osuneet kenenkään turistiin tilanteen aikana.

Baht-bussin kuljettaja Krisada, 28, kertoi olleensa tyttöystävänsä kanssa, ja turistit tervehtivät häntä viemään heidät hotelliinsa Na Jomtieniin noin kello 5 sunnuntaina. Turisteja ei ole tunnistettu, ja heidän kerrottiin olevan shokissa ja kauhuissaan tilanteesta.

Ampumisyrityksen jälkeen mustan lava-auton kuljettaja kääntyi taaksepäin ja rullasi hitaasti tarkkailemalla tapahtumapaikkaa ennen kuin pakeni takaisin Keski-Pattayan suuntaan.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/