Soi Buakhaon Burn Clubiin tehtiin ratsian, Internet-julkkis DJ Katoy pidätettiin huumeiden käytöstä

Pattaya-

Soi Buakhaon suosittuun Burn Clubiin tehtiin ratsian kello 4 varhain aamulla 11. huhtikuuta, yli sen laillisen aukioloajan 2:XNUMX, ja useiden asiakkaiden huumeiden käyttötesti oli positiivinen.

DJ Katoy, joka tunnetaan myös nimellä Kannikar, 24, jolla on Facebookissa yli 200,000 XNUMX seuraajaa ja joka työskenteli klubilla DJ:nä, oli kuuden ihmisen joukossa, joiden virtsatestit osoittivat merkkejä huumeiden käytöstä.

Naisen kerrotaan tunnustaneen poliisille ottaneensa ketamiinia kolme päivää aiemmin.
Klubin johtaja Anapat Reung-urai, 50, sai syytteen klubin pitämisestä auki liian myöhään, toimimisesta ilman lupaa ja alkoholin myymisestä laillisen ajan yli.
Poliisi asettaa asianmukaiset syytteet DJ Katoyta ja viittä muuta huumeiden käytöstä pidätettyä asiakasta.
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/