Vinkkejä ja temppuja järkevään Songkraniin Pattayassa Pattaya Newsista

Pattaya-

Kun poliisipäällikkö ja kaupungintalo viestittävät, että he haluavat tänä vuonna järkevän Songkranin kaupungintalon kokouksiin tällä viikolla, olemme Pattaya Newsissa päättäneet koota listan vinkeistä ja temppuista tuleville tai tuleville. jäädä vesifestivaaliin tänne. Tämä ei ole suunnattu niille, jotka pakenevat maasta tai piiloutuvat sisätiloihin koko viikon, eikä se ole keskustelua siitä, nautitko festivaalista vai et.

Nyt sitä mennään:

-Songkran pyörii 12. huhtikuuta 19. päivään Pattayassa. Odotettavissa on, että vesiheitto alkaa 12. päivänä Soi 6:n, Soi 7:n, Soi 8:n ja LK Metron pääleikkialueilla. Päivien edetessä kaupunki tulee mukaan ja vesileikki muuttuu yhä raivokkaammaksi. Vesileikki tapahtuu enimmäkseen noin klo 1 - 7. Viime vuosina poliisi on tehnyt erinomaista työtä veden pysäyttämisessä yöaikaan, ja viime vuonna menimme ulos joka ilta ja näimme melkein nollaa vettä. Suuri poikkeus on 18. ja 19. päivä. 18. päivänä vesileikkiä pelataan koko yön ja se on Walking Streetin suuri ilta, jossa katu pelaa koko yön. Jos pidät siitä, se voi olla yksi vuoden hauskimmista iloista. Jos et ole, pysy kotona. 19. päivä, jopa Songkrania vihaaville ihmisille, pidetään yleensä yhtenä maailman upeimmista juhlista, koska kaikki tiet sulkeutuvat, rannalle järjestetään kymmeniä konsertteja ja juhlia ja 100,000 XNUMX ihmistä saapuu kaupunkiin. lava-autojen takana ja kävellen festivaalin räväkkääseen finaaliin.

– Älä kuitenkaan ihmettele, jos joudut kastelemaan vettä myös muilla alueilla.

-Lähdä ulos VALMISTETUNA, varsinkin jos menet jollekin suurimmista vesialueista. Älä kanna passia, lompakkoa tai ei-vesitiivistä puhelinta. Olemme nähneet monia, monia puhelimia tuhoutuneen vesifestivaalin aikana. Myytävät pussit ovat kunnollisia, mutta kaukana täydellisistä, ja vesivyöhykkeillä kaadetun veden määrä ei suojaa tavaroitasi täysin valumiselta. Paras vinkki on ostaa pieniä vetoketjullisia laukkuja, laittaa sinne tarpeeksi käteistä, jotta päiväsi riittää, ja laittaa vesitiiviiseen pussiin sekä kopio passistasi/henkilöllisyystodistuksestasi.

- Monissa baareissa on ilmaiset muoviset kannet juomillesi, mutta ei kaikissa. Huomioi juomasi yläosa, sillä kaikki ympäriinsä lentävä vesi laskeutuu todennäköisesti myös juomaasi.

- Älä käytä ponchoa. Se saa sinut näyttämään idiootilta ja isommalta kohteelta. Löysä istuva toppi miehille (älä mene ilman paitaa, se on epäkunnioittavaa thai-kulttuurissa) ja lautashortsit tai verkkopaita toimivat hyvin.

-Jos olet menossa ulos useita päiviä, ole tietoinen jaloistasi. Jatkuvan märän ja kipeän jalan aiheuttama hankaus on tavallista täällä oleville useiden päivien ajan. Säännöllinen kosteusemulsio ja niiden pitäminen ajoittain poissa vedestä on tärkeää tämän estämiseksi.

-Monet ihmiset saavat korva- ja silmätulehduksia Songkranin aikana. Se on sinusta kiinni, haluatko käyttää korvatulppia. Emme yleensä vain varmista, että puhdistamme korvamme säännöllisesti festivaalin aikana puhdistaaksemme vedestä, savesta jne.

-ÄLÄ menetä malttiasi TAI JÄÄHDYTTÄMISTÄ, JOS SIN JOSKEE VESIIN MISSÄÄN TILAISUUDESSA. Tämä on tärkein vinkki. Jos olet menossa ulos iltapäivällä, oleta vain kastuvasi. Jos saat täysi ämpäri vettä päähän, hymyile, sano hyvää uutta vuotta ja jatka kävelyä. Tai jos sinulla on oma ase, taistele leikkisällä tavalla. Kun menetät malttisi ja hermostut, sinusta tulee kadun suurin kohde ja se on aiheuttanut enemmän kuin melkoisen osan tappeluista. On mahdotonta mennä suurille vesialueille, kuten Soi 7, ja odottaa voivansa kiertää kuivana. Songkranissa Pattayalla ei ole mahdollisuutta, jos olet ulkona, kastut.

- Tuo ja käytä laadukasta vedenkestävää aurinkovoidetta. Songkran on yksi vuoden kuumimmista ajoista ja koska vesi on monilla alueilla jääkylmää, on helppo huijata kehoa, ettei aurinko polta. Sinä olet. Olemme nähneet monia tuskallisia auringon palovammoja Songkranin aikana, etenkin 19. päivänä, koska ihmiset eivät kuunnelleet tätä vihjettä.

-Jos sinulla on terveysongelmia ja saatat joutua shokkiin, pysy sisällä tai poissa erityisesti vanhusten vuoksi. Kuten mainittiin, vesi on ICE-kylmää monilla alueilla, ja jotkut ihmiset eivät yksinkertaisesti pysty käsittelemään sitä.

- Kuten Thaimaan hallitus ja paikalliset viranomaiset ovat neuvoneet, älä käytä naisten uimapukuja tai bikinejä. Songkran-kukkapaitaa, t-paitaa shortsien kanssa tai kyllä ​​perinteistä thai-asua suositellaan. Niitä myydään tällä hetkellä ympäri kaupunkia. Kyseessä ei ole märkä t-paita -kilpailu. Pääasia on, ettei lihaa paljasteta, ei välkkymistä eikä seksikkäitä asuja.

-Jos haluat nähdä songkranin perinteisempiä osia, se on esillä usein, yleensä aamuisin munkkien kulkueilla Beach Roadilla, kevyesti vanhusten käsien huuhtelun, buddhalaisten jäännösparaatin, perinteisten issan-tanssien ja muiden kanssa. Päivitämme aikatauluja tänne sitä mukaa kun saamme sen.

-Monet yritykset, erityisesti valtio ja pankit, sulkeutuvat suurimmaksi osaksi tai koko festivaalin ajan, koska on vaikea kiertää ja monet thaimaalaiset palaavat kotiinsa kotikaupunkiinsa festivaaleja viettämään aikaa perheen kanssa. Ole tietoinen tästä etukäteen. 19., baareja ja Beach Roadin myyjiä lukuun ottamatta, suurin osa kaupungin yrityksistä on kiinni. 7-11 on kuitenkin avoinna, kuten useimmat pikaruoat. Toimituspalvelut ovat kuitenkin poissa tänä päivänä. Koko viikon toimitusajan odotetaan pidentyvän. Jos pysyt sisällä, tee ostokset etukäteen.

- Pue vesisuojapussi kaulassasi. ÄLÄ laita sitä taskuun. Väkijoukkoja, varsinkin 19. päivänä, voi olla tuhansia. Pick-pussittaminen on valitettavan yleistä, varsinkin jos jättää pussin taskuun ja mennään konserteissa, kuten Central Festivalilla, väkijoukkoon.

-Kaupunkiin pääsy tai sieltä poistuminen 19. päivänä noin klo 10 jälkeen on MAHDOLLISTA noin klo 10 asti. Koska matkalla on niin paljon ihmisiä, matka Soi 6:lta sanoa, Jomtien Beach autolla tai kuorma-autolla kestää 4 tuntia. Lähes kaikki taksipalvelut keskeyttävät palvelun tänä päivänä. Moottoripyörätaksit tulevat toimimaan, mutta vesimäärästä johtuen roiskuminen voi olla vaarallista ja kestää vielä kauan. Jos sinun täytyy lentää ulos tai lentää sisään 19. päivänä, on parasta lähteä Bangkokiin päivää ennen tai jäädä Bangkokiin päiväksi. 

-Pidä hauskaa. Thaimaalaiset rakastavat festivaaleja jostain syystä, ja katsomme, kuinka tuhannet thaimaalaiset ovat niin iloisia, hymyileviä, tanssivia ja rentoutuvia, miksi rakastamme festivaaleja. Ymmärrämme, miksi monet ulkomaalaiset eivät pidä festivaalista ja kunnioittavat heidän ajatuksiaan, mutta tämä on yleensä kaupungin vuoden toiseksi kiireisin viikko jouluviikon jälkeen. Katso juomista, suurin osa tappeluista ja ongelmista johtuu ihmisten liian humalassa.

-

-

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/