Venäläinen nainen leikkaa kurkkunsa Phuketissa kello 7-11, kuvattu videolle (grafiikka)

Phuket-

41-vuotias venäläinen turisti Oksana Feoktistava käveli rauhallisesti 7-11 myymälään Phuketissa veitsi kädessään perjantaina 830. päivänä klo 7 ja eteni katkaisemaan kurkkuaan kauhistuneiden henkilökunnan ja suojelijoiden edessä. Henkilökunta, joka on kuultavissa videolta yrittäessään saada naista pysähtymään, soitti välittömästi pelastustyöntekijöille ja poliisille.

Hämmästyttävää kyllä, nainen on selvinnyt hengissä ja hänen tilansa on vakaa, ja pelastustyöntekijät saivat hänet nopeasti Vachira Phuket -sairaalaan. Lääkärit onnistuivat ompelemaan vakavan haavan ja hän on toipumassa sairaalassa. Hän kieltäytyy puhumasta poliisille tai venäjän kääntäjille, ja hänen suurlähetystöönsä ja perheensä on ilmoitettu. Hän on tällä hetkellä sairaalassa itsemurhavalvonnassa.

Varoitus: Video saattaa olla häiritsevä joillekin.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/