Aamupalo syttyy Isalonissa Walking Streetillä Club Insomnian vieressä

Kompressoria siirrettävät ilmateknikot toteavat, että palo sai alkunsa mystisesti itsestään eikä ollut heidän syytään.

Pattaya-

Keskikokoinen tulipalo syttyi varhain perjantaina 7. huhtikuuta aamulla Isalonissa, joka kuuluu Club Insomnia -ryhmään ja joka on suositun ja usein täytetyn yökerhon vieressä Pattayan Walking Streetin keskustassa. Palo syttyi kello 10 ja se sai alkunsa rakennuksen tasaisesta katosta. Ilmastointiteknikot olivat muuttamassa ja asentamassa uutta ilmakompressoria rakennuksen katolle, kun he totesivat havainneensa lähistöllä syttyneen tulipalon.

Teknikot, jotka yhdessä pienen henkilöstömäärän kanssa, jotka pääsivät ulos ilman vaikeuksia, ilmoittivat, että he eivät olleet vastuussa tulipalosta ja että sillä ei ollut mitään tekemistä uuden kompressorin asennuksen kanssa, vaikka paikalla ei ollut ketään muuta. aikaa katolla.

Teknikot ja henkilökunta onnistuivat sammuttamaan palon itse sammuttimilla, vaikka palokunta saapui nopeasti. Tämä tapaus jatkaa tulipalojen sarjaa suositulla kävelykadulla. Onneksi tulipalo tapahtui aikaan päivästä, jolloin viereinen yökerho, yksi Pattayan vilkkaimmista turistikohteista, jossa on tuhansia ihmisiä yössä, suljettiin.

Vahinkoja rajoitettiin vain I Salonille ja niitä arvioidaan tällä hetkellä. Unettomuus, useiden fanien suureksi iloksi, ei vaurioitunut. Tutkinta on meneillään, koska viranomaiset eivät aivan usko lentoteknikkojen väitettä, jonka mukaan palo olisi saanut alkunsa mystisesti itsestään.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/