Kiusaavan vaimon suuttuma kultakaupan omistaja ampui itsensä kuoliaaksi kaupassa (Video)

Chonburi-

52-vuotias Tem Thong -kultaliikkeen omistaja Chon Burissa, Mr. Montree Thipdee Sakorn Nakornista tappoi itsensä perjantaina CCTV:n täydessä näkymässä ja vaimonsa edessä keskellä työpäivää.

Kuten videolta näkyy, Thipdee riiteli vaimonsa kanssa taloudesta. Hän varoitti häntä, Ladawan Thipdeeä, 57, jatkuvasti, että jos tämä vaivaa häntä ja ärsyttää häntä, hän mieluummin tappaisi itsensä. Hänen vaimonsa, joka ei uskonut hänen uhkauksiaan, jatkoi hänen kiusaamista ja nalkuttamista taloudellisesta tilanteesta.

Saatuaan tarpeekseen riidasta herra Thipdee päätti mieluummin tappaa itsensä ja kuunnella ärsyttävää vaimoaan pidempään, ja käveli laatikon luo, otti henkilökohtaisen 9 mm pistoolinsa ja ampui itsensä kuoliaaksi ja kuoli välittömästi.

Videota tarkasteltuaan poliisi päätti, että kyseessä oli todellakin itsemurha. Me täällä Pattayan uutisissa kannustamme niitä, joilla on ärsyttäviä vaimoja, etsimään vaihtoehtoisia ratkaisuja ongelmaan.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/