38-vuotias thaimaalainen tyttöystävä puukotti brittituristia julmasti useita kertoja Pattayalla

Pattaya-

Eilen illalla varhain perjantai-iltana 7. huhtikuuta 38-vuotias thaimaalainen puukotti toistaiseksi tuntematonta brittituristia useita kertoja paikallisessa Pattaya-hotellissa. Hän kertoi olevansa hänen tyttöystävänsä ja on tällä hetkellä nimetty vain rouvaksi. Waran.

Yksityiskohdat ovat tällä hetkellä niukkoja, mutta mies on tällä hetkellä edelleen elossa, vaikkakin kriittisessä tilassa Pattaya Memorial Hospitalissa useiden vakavien puukotushaavojen vuoksi ja taistelee henkensä puolesta.

Rouva Waran vaikutti anteeksiantamattomalta miehen hotellipaikalla, ja poliisit sanoivat hänen virnistävän ja hymyilevän tapahtuman jälkeen. Hän vaikutti rentoutuneelta ja rauhalliselta, kun hän näytti poliisille käytetyn aseen, huoneen tilan ja miehen veriset vaatteet. Nainen on tällä hetkellä pidätettynä poliisin vireillä. Hän ei kuitenkaan suostunut kertomaan tarkalleen, miksi hän yritti puukottaa miehen kuoliaaksi. Hän myös antoi positiivisen yabba/meth-testin.

Ajatuksemme ovat herrasmiehen ja hänen toiveikkaansa toipumisen kanssa. Lähetämme lisää päivityksiä sitä mukaa, kun saamme niitä. Kuvat ovat alla, varoita, että ne ovat erittäin graafisia.

Tilaa
SOURCEPattayan poliisi
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/