Thaimaalaiset ja turistit pyysivät käyttämään perinteisiä thai-asuja Songkranin aikana

Poliisi käyttää perinteisiä thai-asuja joka tiistai

Thaimaa-

Thaimaa ajaa äskettäisen historiallisen televisiosarjan hämmästyttävän suosion avulla thaimaalaisen kulttuurin ja matkailun edistämiseksi tulevalla vesiroiskefestivaalilla.

Maan matkailu- ja kulttuurielimet ovat pyytäneet turisteja ja thaimaalaisia ​​pukeutumaan perinteiseen thaimaalaiseen asuun nauttiakseen Songkran-festivaalista, joka on thaimaalainen uudenvuoden festivaali 13.–15. huhtikuuta. Lisäksi hallitus on ilmoittanut kaikille poliiseille klo. poliisiasemat koko maassa, mukaan lukien Pattaya, käyttävät perinteistä thaimaalaista mekkoa joka tiistai ainakin loppuvuoden ajan. Tämä voidaan laajentaa myös muihin valtion virastoihin.

”Tv-sarjan Bupphaesannivas (Love Destiny) suosio on johtanut siihen, että thaimaalaiset kaikilta elämänaloilta pukeutuvat perinteisiin asuihin yhä useammin eri puolilla maata. Hallitus järjestää edelleen valtakunnallisia kulttuuritoimintoja Songkran-festivaalin aikana edistääkseen isänmaallisuutta ja thaimaalaista kulttuuria, kulttuuriministeri Veera Rojpojchanarat sanoi tiistaina yhteisessä tiedotustilaisuudessa urheilu- ja matkailuministeriön kanssa festivaalin valmisteluista.

Urheilu- ja matkailuministeri Weerasak Kowsurat kutsui ulkomaalaisia ​​turisteja pukeutumaan perinteiseen thaimaalaiseen asuun ja lähtemään retkille historiallisiin paikkoihin ja nauttimaan erityisesti räätälöidyistä "rakkauskohtalon matkapaketeista", kuten perinteisistä thaimaalaisista hääreiteistä, muinaisista temppelimatkoista ja thai-ruokaretkeistä.

Paikallisten matkailuviranomaisten mukaan thaimaalaisten turistien määrä on lähes kolminkertaistunut historiallisissa turistikohteissa, joissa kuvattiin romanttista komediasarjaa "Love Destiny".

Turisteja ja thaimaalaisia ​​on pyydetty EI pukeutumaan seksikkäästi tai menemään ilman paitaa Songkranissa ja keskittymään vähemmän vesisotiin, tanssimiseen ja juomiseen ja enemmän Songkranin perinteisiin piirteisiin, kuten vanhinten kunnioittamiseen, buddhalaisten pyhäinjäännösten kunnioittamiseen, paikallisiin vierailuihin. temppelit ja kodin siivous. Tästä huolimatta me Pattaya Newsissa emme odota Pattayassa suurta muutosta, mutta tulemme näkemään.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/