Poliisi sulki Pattayan lastenhoitokeskuksen virusvideon jälkeen, jossa lastenhoitaja hakkasi 10 kuukauden ikäistä lasta

Pattaya-

 

Pattayalla sijaitseva päiväkoti määrättiin suljettuun toistaiseksi sen jälkeen, kun Facebook-leike osoitti kymmenen kuukauden ikäistä lasta, jota lastenhoitaja hakkaa.

Bang Lamungin piiripäällikkö Naris Niramaiwong oli poliisin ja muiden lastensuojeluvirastojen kanssa torstaina Ban Un Lak -päiväkodissa Soi Chaiyaporn Witheessä Bang Lamungissa.

Todettiin, että laitos ei sovellu lasten hoitoon, oli likainen ja sekava, eikä sillä ole edes lupaa lastentarhan toimintaan.

Omistaja Rosarin Rihat, 38, joutuu kuukauden vankeuteen ja/tai 10,000 XNUMX bahtin sakkoon.

Lastenhoitaja on pidätetty, ja häntä nostetaan syytteet lasten hyväksikäytöstä Nong Poom -nimisen lapsen vammojen perusteella.

Rosarin pahoitteli tapahtunutta ja sanoi, että päiväkodin kolmekymmentä lasten vanhempaa saavat tiedon, kun he avaavat jälleen. Hän on ottanut henkilökohtaisen vastuun varmistaakseen, että tapaus ei toistu, jos hänen sallitaan avata uudelleen.

Poomin isoäiti Supita Makenphong, 51, kertoi Thaimaan lehdistölle haluavansa paikan sulkea lopullisesti.

Hänen ja pojan äiti Phatritha Makenphong, 25, eivät halua rahallista hyvitystä Poomille tapahtuneesta. He haluavat nähdä lastenhoitajan ja muiden lastentarhan toiminnan asianosaisten nostamisen syytteeseen sekä lastenhuoneen pysyvän sulkemisen.

Epätavallinen tällaisille tapauksille päiväkoti nimettiin. Päiväkodin kyltti kertoo, että se palvelee 8 kuukauden - 4 vuoden ikäisiä lapsia ja voi hoitaa lapsia myös ennen koulua ja sen jälkeen.

Eilen Supinya Niramaiwongin johtaman paikallisen Punaisen Ristin jäsenet kävivät Poomin luona Bang Lamungin sairaalassa ja antoivat 3,000 XNUMX bahtia ja tarvikkeita hänen äidilleen tukeakseen.

Poika on nyt tajuissaan, mutta lääkärit toteavat, että hänen näkönsä on epäselvä ja saattaa vaurioitua pysyvästi. Aivojen röntgenkuvaus ei osoita vakavaa vauriota, vaikka häntä tarkkaillaan varmuuden vuoksi. Lääkärit sanoivat, että hän on toipumassa.

Thaimaan uutisissa kerrottiin, että lastentarhan lähellä olevat naapurit sanoivat paikan olevan outo. He väittivät, että omistaja jakoi säännöllisesti hakkaamista lastenhuoneen edessä ja kiroili lapsia aiheuttaen huonon tunteen päiväkotia kohtaan pienessä yhteisössä.

He sanoivat, että se oli muuttanut sinne muualta kaksi vuotta sitten, ja he olisivat iloisia nähdessään sen takaosan.

 

Tilaa
SOURCEThaimaan viisumi
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/