Ryhmä moottoripyöränkuljettajia hyökkäsi miehen kimppuun Avenuen ostoskeskuksen edessä (Video)

Pattaya-

Keskiviikon iltapäivällä ryhmä moottoripyöränkuljettajia hyökkäsi vasaraa käyttävän miehen kimppuun sen jälkeen, kun tämä uhkasi naispuolista moottoripyöränkuljettajaa katsomolta, joka sijaitsi suoraan Mc-Donaldsia vastapäätä Second Roadilla Avenue-ostoskeskuksen edessä.

On epäselvää, mistä tapaus sai alkunsa, mutta sivulliset kertoivat, että sen jälkeen kun järkyttynyt mies, jonka kansallisuus on epäselvä, osui naiskuljettajan moottoripyörään, muut moottoripyörätaksinkuljettajat hyökkäsivät miehen kimppuun kirkkaassa päivänvalossa. kymmenet turistit jättivät hänet hämmentyneenä ja verisenä kadulle.

Poliisi tutkii tapausta.

Annamme lisää päivityksiä sitä mukaa, kun saamme niitä.

Ensimmäinen video näyttää miehen uhkaavan kuljettajaa, toisella jälkimmäistä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/