Jalkapolkumyynti Songkranin Beach Roadilla on kielletty tänä vuonna

Pattaya-

Piirin ja kaupungin viranomaiset ovat ilmoittaneet, että suositun Wan Lai -vesifestivaalin aikana Beach Roadilla ei ole yksittäisiä polkumyyntiä. Tämä ei sisällä ennalta suunniteltuja konsertteja ja sponsoroituja osastoja, jotka on suunniteltu ja hyväksytty etukäteen, sillä tänä vuonna Wan Laille 19. huhtikuuta odotetaan olevan vähintään viisitoista sponsoroitua ja hyväksyttyä konsertti- ja vesiroiskealuekoppeja.

Useat yksittäiset myyjät ovat ruiskumaalaneet parhailla paikoilla Beach Roadilla sanaa Jong thaikielellä, joka tarkoittaa varattu muutaman viime päivän aikana. Kaupungin viranomaiset tarkistavat kamerat ja materiaalit tunnistaakseen tämän tekijän ja varmistaakseen, että he eivät pystytä yksityisiä myyntipöytiä ja -koppeja festivaalin aikana.

Myyjät, jotka eivät huomioi kieltoa, saavat 2000 bahtin sakon ja tavarat takavarikoidaan festivaalin virkailijat ilmoittavat. Vaikka historiallisesti yksityistavaroiden myyminen poluilla on aina ollut Pattayan lain vastaista, sitä ei ole pantu täytäntöön. Kaupungin viranomaiset sanoivat tänä vuonna yleisen turvallisuuden vuoksi, että se on kielletty ja sitä valvotaan tiukasti festivaalin aikana, jonka odotetaan houkuttelevan noin 60,000 XNUMX ihmistä sekä thaimaalaisia ​​että ulkomaalaisia ​​Beach Roadille kaupungin vuoden vilkkaimpana päivänä.

Beach Road suljetaan kokonaisuudessaan klo 6-7 päivänä, jolloin festivaalivirkailijat ilmoittivat yhdessä puolet Pattaya Klangista.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/