Zummerbeach Music Festival on tänä viikonloppuna, 6. ja 7. huhtikuuta Jomtienissa Pinnacle Grandissa.

Festivaali keskittyy trapiin, drum and bassoon, Psytranceen ja Deep Houseen

Jomtien-

Tänä viikonloppuna Zummerbeach-musiikkifestivaali järjestetään The Pinnacle Grandissa Jomtienissa, joka sijaitsee lähellä Soi 8 in na Jomtienissa. Siinä on parhaat trap, Drum N Bass, Jungle, Psytrance ja Deep House.

Liput ovat saatavilla osoitteessa www.zummerbeach.com hintaan 1500 bahtia per päivä ja molemmille päiville 2500 bahtia.

Tässä pikavideo tapahtumasta.

Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/