Top of the Gulf Regatta -tapahtuma parantaakseen Pattayan purjehduksen saatavuutta

Järjestettiin 27. huhtikuuta - 1. toukokuuta Ocean Marina Yacht Clubilla. Yli 25 maata edustettuina mukaan lukien Thaimaan maajoukkue. Uusi vammaisten vene koeajelussa regatassa.

Pattaya-

Ocean Marinan esittämän Top of the Gulf -regatan järjestäjät ovat edistäneet purjehdusta Thaimaanlahdella 13 vuoden ajan, ja kun palkittu regatta alkaa 14. kerran, järjestetään 27. huhtikuuta - 1. toukokuuta Ocean Marina Yacht Clubilla. Haluamme tehdä urheilusta helpommin saavutettavissa esittelemällä täysin uutta S\V14-venettä, joka on suunniteltu erityisesti vammaisille ja rakennettu Thaimaassa.

"Top of the Gulf Regatta on aina näkenyt purjehduksen kaikkien urheilulajina ja ensimmäisestä vuodesta lähtien olemme tukeneet nuorisopurjehdusta Optimist- ja veneluokilla regatassa. Isännöimme jälleen Thailand Optimist National Championships -kilpailut, jotka ovat maan kilpailukykyisen nuorten purjehduksen huippu, ja tänä vuonna esitellään S\V14-venettä, joka on Thaimaassa rakennettu ja erityisesti vammaisten purjehtimiseen suunniteltu vene. Yhdessä Ocean Marina Yacht Clubin kanssa tuemme tätä Disabled Sailing Thailandin aloitetta ja toivomme, että voimme antaa vammaisille mahdollisuuden purjehtia ja ehkä tulevaisuudessa mahdollisuuden kilpailla paralympialaisissa. Uskomme, että urheilun helpottaminen on avainasemassa purjehduksen kasvussa maassa”, kommentoi William Gasson, Top of the Gulf Regatta -järjestelykomitean puheenjohtaja.

Regatan toinen perustaja ja isäntä Ocean Marina Yacht Club on regatan pysyvä koti ja Kaakkois-Aasian suurimmana venesatamana se tarjoaa kätevän ja turvallisen tukikohdan tämän kokoisen ja monipuolisen regatan järjestämiseen. Tänä vuonna odotetaan jopa 12 veneluokkaa, mukaan lukien köliveneitä ja monirunkoisia veneitä, Platu Coronation Cupista kilpailevia yksimuotoisia Platuksia, sarjan veneluokkia, Thaimaan Optimistin kansallisissa mestaruuskilpailuissa kilpailevia Optimisteja ja toisena peräkkäisenä vuonna IOM:n luokkaa. radio-ohjattavat veneet.

Kilpailijoita tulee jopa Australiasta, Japanista ja Isosta-Britanniasta, mainitakseni vain muutamia yli 25 maasta, jotka osallistuvat tänä vuonna. Ennen Aasian kisoja Jakartassa elokuussa monet maat lähettävät maajoukkueensa ja olympiapurjehtijansa kilpailemaan, mukaan lukien Thaimaa, jonka koko kansallinen purjehdusjoukko kilpailee valmistautuessaan alueellisiin mestaruuskilpailuihin.

”Odotamme vahvaa kansainvälisten ja thaimaalaisten purjehtijien kokoonpanoa, ja odotamme tänä vuonna yhteensä yli 200 venettä ja yli 600 purjehtijaa. One-design Platu-luokassa on erittäin korkea purjehduskyky, kuten myös kölivene- ja monirunkoluokissa, ja monet purjehtijat Singaporesta, Hongkongista ja muualta tulevat kilpailemaan regataan", lisäsi Gasson.

Lisätietoja Ocean Marinan esittämästä 2018 Top of the Gulf Regattasta:
Web: www.topofthegulfregatta.com.
Facebook: www.facebook.com/Gulfregatan huipulla
Twitter: www.twitter.com/togregatta
YouTube: www.youtube.com/TOGRegatta

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/