Toinen päivä, toinen tappelu Walking Streetillä: kaksi ulkomaalaista hyökkäsi ranskalaisen kimppuun (Video)

Pattaya-

Viidennessä suuressa taistelussa Walking Streetillä alle kahdessa ja puolessa viikossa, kymmenien ja kymmenien poliisien, pomppineiden ja turvahenkilöiden partioimalla turvavyöhykkeellä, ranskalaisen, 37-vuotiaan Yazid Noien, kimppuun hyökkäsi kaksi ulkomaalaista, joiden hän sanoi olevansa. entisiä liikekumppaneita.

Hän sai haavan otsaansa ja useita haavoja ja mustelmia keskellä Walking Streetiä tapahtuneessa tappelussa. Hänen vaatteensa olivat myös veren tahrat.

Hän väittää johtaneensa verkkomyyntiä kahden liikekumppanin kanssa, joita ei toistaiseksi ole julkisesti nimetty. Hän järjesti tapaavansa heidät niin sanotussa turvallisessa paikassa Walking Streetillä, mutta kertoi poliisille, että taloudesta syttyi tappelu, jossa kaksi entistä liikekumppania hakkasivat hänet veriseen sotkuun ja pakenivat sitten. Poliisi ja The Pattaya News etsivät videota kiistasta.

Väitetty uhri vietiin Soi 9:ään Pattayan poliisiasemalle lisäselvityksiä varten ensiavun antamisen jälkeen.

Annamme lisää päivityksiä sitä mukaa, kun saamme niitä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/