82-vuotias thaimaalainen potkaisi kärryistään 21-vuotiaan kuolleen koomaan (Video)

Bangkok-

82-vuotias Juroon Meepan, elantonsa hankkiva jätteenpoistaja, potkaistiin kärryistään aiemmin tässä kuussa Bangkokissa, kun Georgen ohi kulkeva 21-vuotias Narathorn Soattiyung leikkasi kärrynsä moottoripyörällään ja suuttui (vaikka onnettomuus oli hänen syynsä) ja palasi ja hyökkäsi raa'asti herra Meepania vastaan, mikä joutui koomaan. Narathorn, jota alun perin syytettiin pahoinpitelystä, pidätettiin uudelleen ja hänet tuomittiin taposta tänä aamuna, toisena ja vapautettiin tänään iltapäivällä 180,000 XNUMX bahtin takuulla.

Sosiaalinen media on ymmärrettävästi hyvin järkyttynyt tilanteesta ja on räjäyttänyt Narathornin useille thaimaalaisille verkkosivustoille.

Hänen vaimonsa sanoi Khao Sod Englishille:

"Haluan kertoa hänelle, älä huoli enää. Saat nyt levätä”, Juroonin 71-vuotias vaimo Chaluay Jaritek sanoi tänä aamuna. ”Nuorille: Älkää olko niin kuumapäisiä. Katso mitä täällä tapahtui. Olkaa hyvät ihmiset. Vanhemmat haluavat hyviä lapsia."

Chaluay sanoi, ettei hän päässyt puhumaan viimeisiä sanoja miehensä kanssa, joka ei ollut reagoinut pahoinpitelyn jälkeen.

"Minun piti vain kiusata häntä hieman sanomalla, että hänen täytyy olla niin mukava, että joku ruokkii häntä koko päivän", Chaluay sanoi.

Juroonin tytär Wanida Maneepan sanoi perjantaina, että heidän "suuren menetyksensä" pitäisi olla opetus.

"Henkilökohtaisesti olen vihainen. Mutta toisaalta, isäni oli vanha ja hänen on parempi levätä vihdoin”, hän sanoi. "Haluan kertoa ihmisille, että älkää tehkö tätä kenenkään perheelle. Se on niin suuri menetys."

Ennen kuin Juroon joutui vaikeisiin aikoihin ja joutui keräämään jätteet ja hylätyt tavarat myytäväksi salengistaan, Juroon oli yksi Saksit Alloy -nimisen metallinvalmistusyrityksen perustajista. Hän joutui myymään osuutensa Tom Yum Kungin vuoden 1997 talouskriisin jälkeen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/