Pattayan kaupungin viranomaiset ilmoittavat, että Songkran-aikaa on jatkettu 30. huhtikuuta asti, vesileikkiä klo 10 asti

Pattaya-

Pattayan kaupungin viranomaiset ilmoittivat tällä viikolla kaupungintalolla pidetyssä kokouksessa, johon osallistuivat sekä Banglamungin piirin viranomaiset, poliisi että pormestari, että kaupungin matkailun edistämiseksi ja edistämiseksi Pattayan Songkran-festivaalia jatketaan 12. huhtikuuta - 19. huhtikuuta 12. huhtikuuta. 30. huhtikuuta. Lisäksi vesisodat pysähtyvät historiallisesti auringonlaskun aikoihin, mutta lisätäkseen matkailua entisestään ja edistääkseen Pattayan mainetta "hauskana kaupunkina" vesitaistelujen sallitaan jatkua klo 10 asti.

Pattayan kaupungintalo ilmoitti seuraavaa Pattaya Newsille virallisessa lausunnossa:

"Uskomme, että rohkaisemalla enemmän turisteja Pattayaan ja edistämällä Pattayan mainetta maailmanluokan "hauskana kaupunkina" Las Vegasin ja New Orleansin tasolla Amerikassa, lisäämme kokonaismatkailumääriä noin 35 % ja tuomme arviolta 700 miljoonaa bahtia yksin Pattayan taloudelle. Nämä varat voimme käyttää myöhemmin vuoden aikana teiden parantamiseen ja rannan kaunistamiseen. Lisäksi näitä varoja voidaan käyttää apuna lukuisten jätehuoltoon ja roskakoriin liittyvien ongelmien ratkaisemiseen, jotka ovat vaivanneet kaupunkia viimeisten kuukausien ajan. Siitä hyötyvät kaikki mukana olevat.”

Kaupungin viranomaiset ilmoittivat lisäksi, että he suunnittelevat useita ainutlaatuisia tapahtumia tänä vuonna Pattaya Citylle edistääkseen "hauskaa". He ovat myös vahvistaneet, että Pattayalla on yhteistyössä hallituksen kanssa virallinen poikkeus, joka koskee vesileikin sallimista pää- ja sivuteillä.

Nyt lähes kuukauden kestäneen festivaalin kokouksessa hahmoteltuja tapahtumia ovat mm.

-Kaupunki sponsoroi veden liotusasemia kaikilla pääteillä, mukaan lukien moottoritiellä ja pimeällä puolella, sillä kaupunki haluaa rohkaista ulkomaalaisia ​​pääsemään Songkranin henkeen.

-Kaupungin sponsoroimat ja vapaaehtoisten ja kaupungin virkamiesten miehittämät vedenottopisteet useimpien suurten supermarkettien sisäänkäyntien, pankkien ja sairaaloiden edessä varmistaakseen, että kaikki, myös ne, jotka eivät ole juhlaalueilla, nauttivat Songkranin hengestä.

-7-11 on ilmoittanut osallistuvansa myös kuukauden mittaiseen festivaalille niin, että ovella on nimetty työntekijä, joka liottaa jokaista myymälään saapuvaa ja sieltä poistuvaa henkilöä, riippumatta siitä, ovatko he tilaisuuteen pukeutuneet sekä yhteistyössä kaupungintalon kanssa .

-Kaupunki on sponsoroinut vesisotia Soi 7:llä eri turistiryhmien välillä. Joitakin suunniteltuja tapahtumia ovat ranskalaiset vs. saksalaiset turistit, amerikkalaiset vs. englantilaiset, intialaiset vs. arabit ja Venäjä vs. Kiina.

-Kaupungin virallisen kukkapaidan sijaan kaupungin viranomaiset kannustavat miehiä pukeutumaan paidattomasti ja käyttämään virallisia kukkaremmia. Rangaiden pitäisi olla saatavilla kaikilla markkinoilla keskellä viikkoa.

Jos tapahtuma onnistuu, kaupungin viranomaiset ovat ilmoittaneet, että he harkitsevat Songkranin laajentamista entisestään, ehkä kuukausittain järjestettäväksi viikon mittaiseksi tapahtumaksi matkailun edistämiseksi.

Voi… ja hyvää aprillipäivää, ihmiset.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/