Venäläinen mies hyökkäsi julmasti vanhemman iranilaisen miehen kimppuun Walking Streetillä (Video)

Pattaya-

Kävelykadulla on sattunut jälleen yksi tappelu, joka on neljäs iso tappelu kahden viikon sisällä niin kutsutulla turvavyöhykkeellä, jota partioivat monet poliisit ja turistipoliisit ja satoja pomppineita monissa baareissa.

Mies, jota todistajat kuvailivat hänen puheensa perusteella venäläiseksi, tyrmäsi iranilaisen miehen, herra Henry Sahabaybehin, 57-vuotiaan, varhain lauantaiaamuna, 31. päivänä. Silminnäkijät kuvailivat venäläistä miestä humalassa, 25-30-vuotiaana ja raivoissaan vähäisestä tilanteesta ja kiistasta. Venäläinen mies löi herra Sahabaybehin lyömällä ja pakeni sitten paikalta ihmisten alkaessa kuvata videoita. Silminnäkijöiden mukaan useat ihmiset käskivät häntä jäämään poliisin luokse, mutta venäläinen mies kuitenkin pakeni.

Iranilainen mies vietiin sairaalaan hoitoon, ja poliisi uskoo olevansa hyökkääjän jäljillä. CCTV ja silminnäkijät kertovat, että venäläinen mies iski ensimmäisenä, ja nähtyään vahingot pakeni paikalta.

Poliisi pyytää venäläistä miestä luovuttamaan itsensä elinikäiseen mustaan ​​listaan ​​ja saamaan suuret rangaistukset, koska he uskovat tietävänsä, kuka hän on.

Ilmoitamme mahdollisista päivityksistä sitä mukaa kun niitä annamme.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/