Miksi et pysäyttäisi moottoripyörääsi moottoritielle ja keskustele ystäviesi kanssa (Video)

Yksityiskohtia tästä sosiaalisessa mediassa julkaistusta videosta on vähän, mutta näyttää siltä, ​​että suuri joukko thaimaalaisia ​​teini-ikäisiä päätti pysäyttää pyöränsä keskellä valtatietä yöllä ja jutella. Asiat eivät menneet hyvin, kuten tästä kojelautavideosta voi nähdä. Tästä huolimatta kuka tahansa vastuullinen kuljettaja olisi nähnyt heidän pysähtyneen ja hidastaneen tai siirtyneen pois tieltä. Tämä video on moottoritiellä lähellä Samut Sakhonia.

SOURCEEjan
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/