Pattayan Songkran 2018 -valmistelut ovat hyvässä vauhdissa, kahden viikon päässä vesisodista

Pattaya-

Songkran 2018 -valmistelut Pattayassa ovat hyvässä vauhdissa Pattayalla, kun kaupungin viranomaiset aloittavat kokoukset ja suunnittelun kaupungin toiseksi vilkkaimmalle ajalle ja thaimaalaisille vuoden suurimmalle lomalle. Samaan aikaan festivaaleille saapuvat ulkomaiset ja thaimaalaiset turistit perustuvat lento- ja hotellivaraustietoihin, joiden odotetaan olevan Pattayalla kaikkien aikojen korkeimmalla tasolla Thaimaan matkailuviranomaisen mukaan. Tietenkin monet paikalliset ulkomaalaiset ovat jo tehneet päätöksen paeta kaupungista ja uhkaavista vesisodista vedettömiin kohteisiin, mutta muiden osalta Songkranin hallittu kaaos on kahden viikon päässä.

Tänä vuonna lomaa on laajennettu valtakunnallisesti 13.-15. päiväksi 12.-16. päivä, jolloin kansallinen vapaapäivä on yhteensä viisi päivää. Pattaya juhlii, kuten tavallista, 12.-19. Tämä tarkoittaa, että pankit, valtion virastot, maahanmuuttovirastot jne. suljetaan tänä aikana. Monet yritykset sulkeutuvat koko ajan, jotta heidän työntekijänsä voivat nauttia thaimaalaisesta uudesta vuodesta perheensä kanssa.

Kaupungin virkamiehet yhdessä hallituksen ja kansallisen poliisipäällikön kanssa ovat määritelleet seuraavat prioriteetit:

- Vähennä rattijuopumusta. Tarkastuspisteet ovat paikoillaan päivittäin ja tiukat rangaistukset, mukaan lukien pakollinen vankeusaika ja ajoneuvojen takavarikointi, suoritetaan. Rattijuoppojen osalta nollatoleranssi on voimassa.

-Ei hapuilua/rivoutta. Tänä vuonna on kiinnitetty paljon huomiota siihen, ettei hapuilua ole haparoitava, ja kiinni jääneille on annettu tiukat varoitukset korkeista sakoista ja rangaistuksista.

- Oikea pukeutuminen. Hallitus on keskittynyt muistuttamaan sekä turisteja että Thaimaan kansalaisia ​​siitä, että bikinit, uimapuvut jne. ovat paheksuttuja. Hallitus ehdottaa, että käytät virallista Songkran-kukkapaitaa ja sopivia shortseja.

-Baarit saavat ensi viikolla ohjeita ja kirjeitä, joissa kerrotaan, mitä saa tehdä ja mitä ei saa tehdä Songkranin henkilökunnalle. Odotuksena on, että heille tiedotetaan, kuten viime vuonna, ei bikinibileitä tai märkiä t-paitajuhlia tms., koska se ei ole Songkranin henkeä. Lisäksi, viime vuoden tapaan, heitä odotetaan voimakkaasti muistuttavan vesileikin päättämisestä auringon laskiessa.

Vaikka kansallisella tasolla on ollut uutisia vesileikin puuttumisesta ensisijaisilla tai toissijaisilla teillä, on epäselvää, mitä se tarkoittaa Pattayalle, ja tällä hetkellä viranomaiset eivät ole tehneet virallisia ilmoituksia tai päätöksiä tai ilmoittaneet, mitä he tarkalleen pitävät näiden teiden olevan. Koska Pattaya on turistijuhlakaupunki, on odotettavissa, että suositut vesialueet Soi 6, 7 ja 8 jatkavat normaalisti tällä hetkellä.

Songkranin suurin päivä on 19. päivä, Wan Lai, kuten aina, ja Beach Road suljetaan kokonaan festivaalin ajaksi, mukaan lukien konsertteja, esityksiä ja hyvää ruokaa. Tässä video miltä tuo päivä näyttää:

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/