Koomikko Bill Bailey elää Pattayalla 7. huhtikuuta

Pattaya, Thaimaa – Yksi maailman rakastetuimmista koomikoista, Bill Bailey, tuo keikkansa "Bill Bailey Live in Asia Tour 2018" Thaimaahan ja on valinnut Royal Cliff Hotels Groupin yhden yön esitykseensä Pattayan kaupungissa. Magners International Comedy Festivalin ja Magic Rock Pte Ltd:n esittämä stand up -komediaesitys järjestetään 7, ja se alkaa klo 2018 Royal Cliff Beach -hotellin Royal Summit Chamberissa.

Bill Bailey Live in Asia Tour 2018 on kokoelma matkustajien tarinoita ja yleisiä juoruja XNUMX vuoden matkakoomikkona. Bill Bailey käsittelee politiikkaa, filosofiaa ja onnen tavoittelua täysin uudella materiaalilla, joka on kietoutunut Bill Baileyn tunnusomaiseen musiikilliseen virtuositeettiin, surrealistisiin tangentteihin ja tavaramerkkiälykkyyteen.

Bill Bailey on nauttinut menestyksestä livenä vuosikymmeniä ja kiersi aiemmin Limbolannissa ja Larks in Transitissa Hongkongissa, Singaporessa, Australiassa Uudessa-Seelannissa, Isossa-Britanniassa ja kaikkialla maailmassa nauttien taloista ja raivoavista kriitikoista. Tänä vuonna Larks in Transit Asia Tour 2018, jatkuvasti kehittyvä show, sisältää upouusia materiaalia, joka on kerätty hänen viime vuoden kiertueistaan ​​ja kohtaamisistaan, mikä lupaa antaa yleisölle hauskan illan muistettavana!

Liput ovat saatavilla Royal Cliffin verkkosivuilta.

Tilaa
SOURCEOpenpr
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/