Thaimaalainen/yhdysvaltalainen teini kuoli törmättyään 22-pyöräiseen kuorma-autoon 100 km/h nopeudella.

Pattaya-

Varhain keskiviikkoaamuna lähellä kelluvia markkinoita teini, jolla oli Yhdysvaltain ja Thaimaan kaksoiskansalaisuus, kuoli ajaessaan moottoripyöräänsä 100 km/h nopeudella kilpaillessaan muiden teinien kanssa. Hän törmäsi suurella nopeudella betonipylväitä kantavaan 22-pyöräiseen ajoneuvoon. Hänen on arvioitu lentäneen lähes 100 metriä. Moottoripyörä kiilautui kuorma-auton takaosaan, jossa nopeusmittari oli juuttunut tasan 100 kilometriin tunnissa.

Todistaja Waraphat Inpong, 30, kertoi poliisille nähneensä suuren joukon teini-ikäisiä kilpailemassa moottoripyörillä tien varrella. He kulkivat sisään ja ulos ohittaen oikealta ja vasemmalta kilpaillessaan suurilla nopeuksilla.

Uhri ei onnistunut neuvottelemaan ohituksesta ja törmäsi kuorma-autoon, hän sanoi.

Kuorma-autonkuljettaja Romran Reuangrot, joka ei loukkaantunut, 38, auttaa poliisia heidän tiedusteluissaan ja CCTV:tä tutkitaan saadakseen totuuden tapahtuneesta.

Me Pattaya Newsissa kannustamme sinua ajamaan turvallisesti.

SOURCESophon kaapelitelevisio
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/