Kiinni jääneet venäläiset harrastavat seksiä rannalla päivänvalossa tunnistettu, mustalle listalle

Videon kuvaanut henkilö kutsuttiin myös Pattayan poliisiasemalle tietokonerikoslain rikkomisesta.

Jomtien-

 

  Kaksi venäläistä, jotka jäivät videolle seksistä Etelä-Pattayan rannalla kaksi viikkoa sitten, ovat lähteneet kuningaskunnasta ja joutuvat mustalle listalle, Pattayan poliisipäällikkö sanoi.

Poliisi kutsuu kuitenkin myös henkilön, joka kuvasi videon ja julkaisi sen Facebookiin tietokonerikoslain rikkomisen vuoksi, Pattayan poliisiaseman komentaja Pol eversti Apichai Krobphet sanoi tiistaina. Syynä tähän on se, että säädyttömän materiaalin julkaiseminen verkossa on Computer Crime Act -lain vastaista. Sen sijaan videon kuvanneen henkilön olisi pitänyt muuttaa se Thaimaan poliisiksi eikä julkaista sitä sosiaalisessa mediassa.

Videoleike osoitti, että kaksi turistia harrastavat seksiä jäteputkessa noin kello 8 aamulla täydessä päivänvalossa monien muiden matkailijoiden kanssa, joista osa oli lasten kanssa.

Apichai sanoi, että poliisi oli tarkastanut turvakameroiden videomateriaalia Cetus Parc -hotellin takana Pattaya Soi 12:ssa sijaitsevalla rannalla ja näin tehdessään tunnistanut ja saanut selkeän kuvan turisteista.

Apichai sanoi, että hotellin henkilökunta oli vahvistanut, että molemmat henkilöt olivat kirjautuneet ulos. Nainen poistui maasta U-tapaon kansainväliseltä lentoasemalta kello 2 11. maaliskuuta, kun taas mies lähti Suvarnabhumin lentokentältä kello 8.18 13. maaliskuuta.

Apichai sanoi, että he ovat olleet mustalla listalla ja heidät pidätetään ja heitä syytetään, jos he palaisivat kuningaskuntaan. Myös Venäjän suurlähetystöön on lähetetty valitus.

Apichai sanoi, että poliisi tuntee videon julkaissut henkilön, mutta he halusivat, että henkilö ilmoittaa itsestään Pattayan poliisiasemalle pian tai pidätysmääräys annetaan.

Poliisi toisti, että kukaan, jolla on sopimatonta käyttäytymistä kuvaava leike tai video, ei julkaise sitä verkkoon, vaan muuttaa sen poliisille.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/