Paikallinen thaimaalainen nainen pelastaa hukkuneen miehen hengen rannalla (Video)

Pattaya-

Paikallinen thaimaalainen nainen, joka "hengiili" rannalla Soi 13/4 -alueella kello 4, pelasti ulkomaalaisen turistin, jota ei tunnistettu. varhain maanantaiaamuna.

Hän meni humalassa myöhäisillan uimaan ja joutui vaikeuksiin. Hän onnistui saamaan hänet rantaan ja antoi hänelle elvytystä, kun muut katsojat huusivat apua.

Poliisi ja pelastustyöntekijät saapuivat nopeasti auttamaan, ja he olivat vaikuttuneita siitä, että hän oli onnistunut pelastamaan hänet elvytyksellä.

Häntä ei ole tunnistettu.

Lääkärit veivät hänet Pattaya Memorial Hospital -sairaalaan, koska hän oli edelleen hämmentynyt ja poissa siitä täydellistä arviointia varten.

Pattaya News toivoo, että et ui myöhään illalla humalassa, etenkään Pattayan lahdella.

Tilaa
SOURCEPattaya News Thai
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/