Maahanmuutto- ja Banglamungin viranomaiset ratsastavat siirtolaisleirillä terminaalin 21 rakennustyömaalla

234 siirtotyöläistä Kambodžasta ja Myanmarista löydettiin, monet ilman työlupia.

Pattaya-

Vastatessaan paikallisten asukkaiden valituksiin, että terminaali 21:n rakennustyömaalla Pohjois-Pattayassa lähellä delfiinien liikenneympyrää oli laittomia työntekijöitä, paikallis- ja alueviranomaiset tekivät ratsian rakennusalueelle aiemmin tällä viikolla tutkiakseen asiaa.

He sanoivat järkyttyneensä ja yllättyneensä huomatessaan, että siellä työskentelevistä 1000 rakennustyöntekijästä 234 ei ollut Thaimaan asukkaita. Joillakin heistä todellakin oli työlupa, mutta monet eivät pystyneet todistamaan asemaansa, ja yllättämättömällä osalla ei ollut asiakirjoja tai työlupia. Työntekijöistä vastaava rakennusyhtiö ilmoittaa tekevänsä yhteistyötä paikallisten viranomaisten kanssa heidän asemansa selvittämiseksi.

Ilmoitamme mahdollisista päivityksistä tähän tarinaan. Olemme varmoja, että lukijamme ovat yllättyneitä myös siitä, että lähimaiden laittomat työntekijät työskentelevät täällä rakennustyömailla.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/