Thaimaan viranomaiset kertovat iloisella videolla, että Pattaya on Aasian Miami

Pattaya-

Alla olevassa videossa Thaimaan viranomaiset kertovat, että Pattaya Beachistä on tulossa Aasian Miami, jolla on vastaava ranta. Vaikka tämä on todettu monta, monta kertaa ennen tätä aikaa, Pattayan kaupungintalon ja satamapäälliköiden väliset sopimukset ovat johtaneet Miami Beachiin verrattavan hiekkavuoren hankintaan huhtikuun lopulla Songkranin jälkeen. Viranomaisten mukaan kaikki laitteet, tarvikkeet ja ihmiset ovat valmiina ja kymmenen vuoden lupauksista huolimatta tällä kertaa se tapahtuu.

Paikalliset asukkaat sosiaalisessa mediassa ovat edelleen epäluuloisia.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/