Toinen turisti hukkui Pattaya Beachillä, kolmas kuuden viikon sisällä.

Pattaya-

 

Itävaltalainen mies kuoli hukkuessaan Pattayan rannalla.

64-vuotias mies vedettiin vedestä vastapäätä Soi 10:tä Pattaya Beach Roadilla noin kello 4.30 tiistaina 20. maaliskuuta. Hänellä ei ollut henkilöllisyystodistusta ja hän ui yksin, ja poliisi työskentelee tunnistaakseen hänet.

Silminnäkijät kertoivat poliisille, että muut uimarit pelastivat miehen, kun hänet havaittiin kelluvan vedessä ja hän oli uimassa yksin syvässä vedessä joutuessaan vaikeuksiin.

Sawang Boriboon -säätiön pelastustyöntekijät antoivat miehelle elvytyksen ja hänet siirrettiin Pattaya Memorial Hospital -sairaalaan, mutta hänet julistettiin myöhemmin kuolleeksi.

Viime kuussa venäläinen mies hukkui Pattayan rannalla, mikä sai yleisöltä puhelun hengenpelastajien lähettämiseksi rannalle. Lisäksi mies melkein hukkui muutamaa päivää aikaisemmin, mutta poliisi onnistui elvyttämään hänet elvytyshoidon jälkeen.

Sosiaalisessa mediassa kommentoineet ihmiset ehdottivat, että Pattayan kaltaisessa suositussa lomakeskuksessa pitäisi olla hengenpelastajat, jotka auttaisivat varmistamaan kaikkien rannalla vierailevien turvallisuuden. Tämä tuli esille myös kahden aikaisemman tapauksen yhteydessä. Pattayalla oli hengenpelastajakoppeja useita vuosia sitten, mutta niitä ei käytetty, ja ne päätyivät huonoon kuntoon ja purettiin. Siellä on katettuja hengenpelastusasemia, mutta vain kahdessa paikassa ja ei selkeää näkyvyyttä merelle, eivätkä hengenpelastajat katsele merta.

Ole turvassa siellä.

 

 

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCEPattayan uutiset
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/