Puu kaatuu sen jälkeen, kun paikallinen asukas sanoo, että puiden jumalatar sanoi, että se tapahtuisi

Pattaya-

Massiivinen puu kaatui Soi 5:lle Force-asuntojen edustalle tiistaina 20 Keski-Pattayalla lähellä 2018-tietä, mikä katkaisi sähköt suurissa osissa kaupunkia ja vaurioitti yli kymmentä alueelle pysäköityä poliisiajoneuvoa. Se aiheutti vahinkoa myös alueen yrityksille ja omaisuudelle.

Kaupungin pelastusviranomaiset, poliisi ja sähköinsinöörit reagoivat nopeasti paikalle poistamaan puun ja arvioimaan vaurioita. Onneksi kukaan ei loukkaantunut.

Paikallinen hierontaliikkeen omistaja kuitenkin väitti, että Jao Mae Takhian, legendaarinen puiden jumalatar, ilmestyi hänelle unessa edellisenä iltana ja varoitti häntä poistumaan ajoneuvosta tapahtumaa varten. Hän, jota ei ole tunnistettu, kertoi varoittaneensa poliisia ja paikallisia viranomaisia, että niin tapahtuisi, mutta kaupungin viranomaiset kieltäytyivät toimimasta hänen unelmansa mukaisesti. Hän oli erittäin pettynyt tähän.

Aivan jumalattarelle omistetun puun lähellä on myös pyhäkkö. Hierontaliikkeen omistaja uskoo, että poliisiajoneuvojen vaurioituminen johtui siitä, että he eivät kuunnelleet hänen Jumalattaren varoitusta.

Unelmaprofetiat syrjään, olemme iloisia, ettei kukaan loukkaantunut, sähköt palautettiin ja puu raivattiin. On epäselvää, mikä aiheutti puun kaatumisen.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/