Ladyboys-ryhmä hyökkää humalaisen ulkomaalaisen kimppuun Walking Streetillä (video)

Pattaya-

Varhain keskiviikkoaamuna 21. maaliskuuta kameralle jäänyt ryhmä Ladyboyja hyökkäämässä tatuoidun ja päihtyneen ulkomaalaisen kimppuun.

He aloittivat juoksutaistelun, kun uusia Ladyboyja ilmestyi hyökkäämään myös ulkomaalaisen kimppuun. Silminnäkijä kertoi, että mies oli töykeä ja aggressiivinen Ladyboysia kohtaan, kun he lähestyivät häntä ja oli aloittanut tapahtuman käskemällä heitä "Painu vittuun" ja työntämällä heidät pois. Tämä johti siihen, että ladyboy ja hänen ystävänsä hyökkäsivät miehen kimppuun, mukaan lukien yksi videolla näkyvällä erinomaisella lentävällä potkulla ja luudalla.

Tässä toisessa pätkässä mies riisui paitansa ja jatkoi ajamista takaisin Ladyboysin perään humalassa raivoissaan ja haastaen heidät ja heidän ystävänsä nyrkkitaisteluun, kun Ladyboys meni hakemaan lisää tukea. Hän myös loukkaantui ja hänen päästään vuoti verta, koska hän oli kuulemma osunut muiden Ladyboysin korkokenkiin.

Poliisi ei ole antanut tapauksesta lausuntoa, ja kummankin osapuolen uskotaan selviytyneen ilman suurempia vahinkoja tai pidätyksiä.

(Toimittajan huomautus/mielipide: Jos tulet tänne lomalle, on yksinkertainen tosiasia, että Ladyboys lähestyy sinua ja tervehtii sinua ja koskettaa sinua. Ole vain kohtelias, sano ei kiitos, hymyile ja kävele pois. Ole aggressiivinen, loukkaava ja töykeä johtaa vain tähän tilanteeseen, ja tämä mies on erittäin onnekas, että hän vältti suurelta todelliselta vahingolta.)

SOURCEThaimaan viisumi
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/