Baarin omistaja löi tajuttomana baarissaan (Video)

Pattaya-

Chrisin (sukunimeä ei ole annettu), 45-vuotias, Soi Buakhaon Good Goat -baarin omistaja, hyökättiin hänen baarinsa eteen noin kello 4:XNUMX varhain maanantaiaamuna sen jälkeen, kun läheisessä gogo-baarissa kiistely muiden asiakkaiden kanssa. olla hänelle vieraita.

Hänen henkilökuntansa kertoi poliisille, että hänen poistuttuaan gogobaarista kaksi ulkomaalaista, joita ei ole toistaiseksi tunnistettu, ja yksi thaimaalainen saapui hänen baariinsa kahdella moottoripyörällä, hyppäsi pois, juoksi hänen luokseen ja hyökkäsi hänen kimppuunsa, vaikka he eivät on aseita. Heidän hyökkäyksensä sai hänet menemään tajuttomaksi, ja kun hänen henkilökuntansa ja muut ohikulkijat menivät katkaisemaan tappelua ja pysäyttämään miehet, he hyppäsivät takaisin moottoripyörien selkään ja ajoivat pois.

Tässä vaiheessa baarin henkilökunta soitti poliisille. He sanoivat, että thaimaalainen huusi thaikielellä, että se ei ollut vielä ohi ja he palaisivat. Poliisi tutkii tapausta. Chris kieltäytyi kertomasta, mistä alkuperäinen kiista oli ohi.

Me täällä The Pattaya Newsissa välitämme lisätietoja, joita saamme tästä tarinasta.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/