Päivitys: Virkamiehet ottavat nyt rekisteröimättömiä tikkatauluja ja määräävät niistä sakkoja

Pattaya-

Kirjoitimme aiemmin Pattayan virkamiehistä, jotka ottivat tikkatauluja paikallisilta yrityksiltä ja totesivat, että kaikki yritykset tarvitsevat luvan, joka on maksuton, jotta he voivat harjoittaa tikkaa liiketoiminnassaan. Jos he eivät saa tätä lupaa, joka on nyt saatavilla, he joutuvat takavarikoihin ja sakot. Alun perin uskottiin, että tämä oli ainoa Pattaya-lain täytäntöönpano, mutta olemme nyt selventäneet, että se on valtakunnallinen.

 

Thaimaan kansallinen tikanheittoliitto sanoi, että pubien ja urheilubaarien, jotka haluavat tarjota lajia, on rekisteröitävä varusteensa, jotta paikalliset viranomaiset takavarikoivat ne.

Varoitus annettiin Pattayan laitosten omistajien valituksissa siitä, että he ovat joutuneet tikkalupia vaativien viranomaisten kohteeksi. Thaimaan tikkayhdistyksen puheenjohtaja Vichai Govindani sanoi, että tukahduttamista tukee 83 vuotta vanha laki, jossa tikka, bingo ja monet muut urheilulajit luetellaan uhkapeleiksi.

"Se on aina ollut laitonta", Vichai sanoi. "Jos pelaat kotona, se ei ole laitonta. Mutta jos pelaat kaupallisessa paikassa, sitä pidetään osana liiketoimintaa, ja se saattaa liittyä uhkapeleihin. Tarvitset siihen luvan, kuten snookerin, biljardin ja bingon.

Viime kuussa julkaistut verkkoraportit sisältävät yksityiskohtaisia ​​selvityksiä paikallisista virkamiehistä, jotka ovat ratsastaneet ulkomaalaisia ​​palveleviin pubeihin Pattayan lomakylässä ja pyytäneet nähdä heidän lupiaan. Omistajat, jotka eivät näytä asianmukaista ajokorttia, on takavarikoitu.

Vichai sanoi, että lakia ei valvo poliisi vaan kunnan viranomaiset.

Kysyttäessä, miksi viranomaiset ovat yhtäkkiä koveneet kaikkialla esiintyvän ja näennäisesti hyvänlaatuisen urheilulajin, kuten tikanheiton, suhteen, Vichai sanoi, että se on yksi niistä tehoiskuista, joita tapahtuu jaksoittain.

"Aiemmin oli myös tukahduttamista, sitten se katosi joksikin aikaa", Vichai, joka on pelannut tikanheittoa yli 30 vuotta, sanoi haastattelussa. "Nyt se on palannut. Mutta se on hyvä. Ainakin se saattaisi saada ihmiset kiinnostumaan urheilusta.

Chonburin kuvernööri Pakarathon Tienchai sanoi, että hänellä ei ole tietoa tietyistä ratsioista, mutta väitti, että viranomaisilla on lain velvollisuus torjua kaikki mahdolliset uhkapelit.

"Jos he pelaavat huvikseen, se ei ole ongelma. Mutta jos se voi olla uhkapeliä, meidän on ryhdyttävä toimiin, Pakarathon sanoi. "Virkamiesten on tarkistettava, liittyykö asiaan uhkapeliä."

Vuoden 1935 laissa luetellaan kymmeniä urheilulajeja ja pelejä uhkapeleiksi, mukaan lukien tikanheitto, bingo, arpajaiset, biljardi ja mahjong. Ne, jotka haluavat pelata tai järjestää otteluita, tarvitsevat valtion luvan toista maailmansotaa edeltävän lainsäädännön mukaisesti.

Vichai sanoi, että hänen yhdistyksensä voi myöntää tarvittavat luvat ilmaiseksi mille tahansa laitokselle, joka pyytää niitä verkkosivuillaan.

 

Tilaa
SOURCEKhaoSod englanti
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/