St. Patricks Day -paraati huomenna klo 4 alkaen Alcazar Cabaretista 00nd Roadilla

Pattaya-

Hyvää Pyhän Patrickin Päivää! Huomenna klo 3 alkaen useiksi tunteiksi Beach Road suljetaan kaikilta liikenteeltä, koska se sulkeutuu ja valmistautuu kaupunkien vuosittaiseen paraatiin, joka on täynnä irlantilaisia ​​hurraajia, marssibändejä, kellukkeita ja pukeutuneita hahmoja.

St. Patrick on Irlannin suojeluspyhimys, ja hänen juhlapäivää vietetään ympäri maailmaa. Juhlat järjestetään kaupungeissa New Yorkista Uuteen-Seelantiin, Pekingistä Dubaihin ja Moskovasta Sydneyyn. Irlannin kaupungeissa ja kylissä ihmiset juhlivat, ja tietysti täällä Pattayalla St. Patrick's Day -paraati kasvaa joka vuosi.

Vuotuinen paraati, jonka yhdessä järjestävät kaupungintalo, Irish Society of Pattaya ja Father Ray Foundation, on iloinen, että hänen ylhäisyytensä Mr. Brendan Rogers, Irlannin Bangkokin-suurlähetystön suurlähettiläs, on jälleen kaupungissa johtamassa tapahtumaa. paraati.

Pyhän Patrickin päivän juhlat alkavat Alcazar-teatterissa klo 15 lippujen nostolla ja Thaimaan ja Irlannin kansallislaulujen laulamalla.

Parade alkaa klo 15 ja jatkuu Alcazar-teatterista alas soi 45:ää, sitten Beach Roadia pitkin, käänny vasemmalle South Pattaya Roadille ja päättyy Pattaya School No. 4:n alueelle.

Mukana on useita marssibändejä, mukaan lukien Thaimaan kuninkaallisen laivaston muusikot. Tuhansia näyttelijöitä, nuoria ja vanhoja, thaimaalaisia ​​ja ulkomaalaisia ​​marssii Beach Roadia pitkin, ja heihin liittyy monia koristeltuja kellukkeita.

Sinun ei tarvitse olla irlantilainen juhliaksesi Pyhän Patrickin päivää; 17. maaliskuuta kaikki ovat irlantilaisia, muista vain käyttää jotain vihreää.

 

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/