Yli 30 "liikemiestä" huijattiin yli 150 miljoonasta bahtista Ladyboyn kultahuijauksella

Noin 30 liikemiestä Pattayassa sanoo, että transvestiitti entinen kabaree-esittelijä petti heiltä yhteensä lähes 150 miljoonaa bt.

Panthakorn Supawannathorn, 46, ja muut tekivät valituksen Pattayan poliisiasemalle torstaina kello 3:3 (Kyllä, 00:30) ja väittivät, että Wiwat Lamnee, 10, oli huijannut heidät sijoittamaan kultaharkoihin lupaamalla korkean tuoton sijoitukselle. maksut 15-XNUMX päivän välein.

  Panthakorn sanoi, että jokainen liikemiehistä oli sijoittanut 500,000 6000,000 - XNUMX XNUMX Bt ja siirtänyt rahat Wiwatille, joka sitten katosi ja lakkasi vastaamasta viesteihin ja puheluihin.

Jatkamme päivitysten toimittamista sitä mukaa kun saamme niitä.

SOURCENation
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/