Viallinen muuntaja aiheutti Pattaya Beer Barin paloviranomaisen osavaltion, baareja rakennetaan jo uudelleen yhteistyössä Pattaya Cityn kanssa

Pattaya-

  Pattayan sähköviranomaiset ovat kertoneet, että kaksi tankoa ja 17 moottoripyörää tuhonnut tulipalo johtui äskettäin asennetun sähkömuuntajan räjähtämisestä, joka oli asennettu aiemmin aamulla.

Muuntaja oli ollut paikallaan vain yhden päivän, Pattayan palopäällikkö sanoi ja totesi myös, että neuvosto tutkii todellista muuntajaa ja tarkastaa muut kaupungin muuntajat varmistaakseen, että se ei toistu. Tämä on toinen tulipalo Walking Streetillä kuluneen vuoden aikana, ja toinen muuntaja räjähti suositussa Walking Streetin rockbaarissa ja tuhosi rakennuksen varhain aamulla.

 

Tulipalon jälkeisenä päivänä, sunnuntaina 11. maaliskuuta, maakunnan sähköpäällikkö Chartchai Phumrin tutki vaurioita paikallisten sähköpäälliköiden ja poliisin kanssa. Palosta aiheutuneiden vahinkojen arvioidaan olevan noin 10 miljoonaa bahtia. Kivaksi vaihteeksi tavallisesta sormella osoittamisesta kaupunki otti vastuun tulipalosta ja teki yhteistyötä olutbaarikompleksin vuokranantajan kanssa kerätäkseen varoja yritysten jälleenrakentamiseen. Tämän nopean toiminnan takia molemmat olutbaarit ovat jo tänään, 13. maaliskuuta, uusittuina ja ovat melkein jälleen avoinna. On epäselvää, ulotetaanko tämä tuhoutuneiden moottoripyörien omistajiin. Olutbaarikompleksien työntekijät kehuivat viranomaisia ​​nopeasta toiminnasta.

Kauppoja ja polkupyöriä lukuun ottamatta muut opasteet ja markiisit vaurioituivat lievästi. Yksi turisti vietiin sairaalaan palovammoilla ja thaimaalainen hengitti savua. Molemmat ovat toipumassa. Noin 50 työntekijää Pattayan sähköviranomaisesta osallistui kaapeli- ja internet-operaattoreiden kanssa johdotuksen korjauksiin. Uuden muuntajan oli määrä olla paikallaan palauttamaan sähköt alueelle eilen iltaan mennessä.

Moottoripyörät tuhottu
Muuntaja, joka räjähti.

Me täällä Pattaya Newsissa toivomme, ettei tämä toistu.

 

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/