Pattayan kaupungintalo tarjoaa yli 1000 moottoripyörätaksinkuljettajan oppituntia ja huumetestejä

Pattaya-

Yleisen turvallisuuden parantamiseksi Pattayan kaupungin viranomaiset ovat alkaneet testata kaikkia Pattayan lisensoituja moottoripyöränkuljettajia.

Pattayan kaupungin virkamies Teerasak Jatuporn ja kunnallinen poliisipäällikkö Pol. Majuri Jirawat Sukontasap johti oppitunnit ja kokeen 23. helmikuuta Pattayan koulussa nro 8. Chonburin maaliikenneosaston työntekijät luennoivat liikennelaeista, joita Pattayassa usein laiminlyödään, erityisesti joukkoliikenteen kuljettajat.

Keskustelujen aiheina olivat punaiset valot, laittomat U-käännökset, jalkakäytävällä ajaminen, liikennettä vastaan ​​ajaminen ja pysäköinti kielletyille alueille.
Kuljettajille tehtiin myös virtsatestit, ja ne, jotka eivät läpäisseet, pidätettiin ja heidän ajokorttinsa keskeytettiin heidän osallistuessaan huumekuntoutuskurssille. Ei ollut tiedossa, kuinka moni kuljettaja epäonnistui pakollisessa huumetestissä.

Teerasak sanoi, että istunto järjestettiin parantaakseen liikennelakien noudattamista, vähentääkseen teiden ruuhkautumista ja parantaakseen Pattayan julkisen liikenteen imagoa turistien keskuudessa.

Moottoripyöränkuljettajia kehotettiin olemaan ylihinnoittelematta matkustajia ja toimimaan "silminä ja korvina" poliisille ympäri kaupunkia.

Viranomaiset ilmoittivat lisää testejä ja huumetestejä tulossa lähitulevaisuudessa.

SOURCEDaily Mail
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/