19 ulkomaalaista pidätettiin oleskelun ylittämisestä, jotka työskentelivät ilman työlupaa

Pattaya-

Pattayan poliisi yhdessä maahanmuuttopoliisin kanssa jäljitti ja pidätti 19 ulkomaalaista eri maista, kuten Yhdysvalloista, Iso-Britanniasta, Kanadasta, Intiasta ja Kambodžasta tämän viikon alussa.

Pattayan kaupungin poliisit kertoivat, että useat ulkomaalaisista jäivät kiinni työskentelystä myös ilman työlupaa ja pidätettiin myöhemmin, mutta kaikki 19 ulkomaalaista olivat joko oleskelun yli tai olivat tulleet maahan lain vastaisesti ja heillä ei ollut viisumia.

Useat ulkomaalaiset olivat myös kodittomia, ja he olivat asuneet paikallisen alueen rannoilla ilman tulonlähdettä ja heistä oli tullut yleinen haitta. Paikalliset asukkaat kommentoivat sosiaalisessa mediassa nimenomaan alarivillä olevaa, vasemmalta toisena olevaa miestä, joka on tuntematon. He totesivat, että tämä mies oli vaeltanut Pattayan rannalla päihtyneenä ja aggressiivisena viikkoja pukeutuneena vain shortseihin ja kiusannut turisteja ja paikallisia savukkeilla ja viinalla.

Kaikki äskettäin pidätetyt ulkomaalaiset tuodaan deportation Centeriin Bangkokiin, jossa heidät syytetään ja karkotetaan heidän kustannuksellaan. Ne, jotka eivät pysty maksamaan, pidätetään, kunnes he voivat kerätä varat palatakseen maahansa.

Tilaa
SOURCESophon kaapelitelevisio
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/