Turisti loukussa hississä useiksi tunteiksi pelastajien vapauttamassa hotellissa (Video)

Pattaya-

Pelastussäätiön henkilökunta Sawang Boriboon vapautti Dubai-turistin sen jälkeen, kun tämä vietti kaksi tuntia hississä The Point Residencessä Etelä-Pattayalla.

Mr. Ahmad, 27, oli vierailemassa ystävän luona alemmassa kerroksessa varhain sunnuntaina, kun ovi yhtäkkiä sulkeutui neljännessä kerroksessa ja hissi lakkasi vastaamasta. Panikoineen hän etsi hätäpuhelupainiketta tai puhelinta ja huomasi, että hotellin hississä ei ollut kumpaakaan.

Epätoivoisena ja ilman loppuessa, koska ilmanvaihtojärjestelmä ei toiminut kunnolla, hänen huutonsa jäivät vastaamatta. Joten hän soitti matkapuhelimellaan ystävälleen, joka otti yhteyttä hotellin henkilökuntaan. Hotelli soitti hätäkeskukseen.

Videolla näytettiin pelastusryhmän käyttävän oven avauslaitetta vapauttaakseen turistin, joka vaikutti uupuneelta mutta helpottuneelta.

Hotelli sijaitsee Soi Yen Sabaissa.

Thaimaan julisteissa We Love Pattaya -sivustolla kysyttiin, miksi hotellissa ei ole CCTV:tä hississä tai edes hätäpuhelupainiketta. Lisäksi kysyttiin, miksi hississä ei ole myöskään hätäpuhelinta tai kunnollista ilmanvaihtoa. Hotelli on kieltäytynyt kommentoimasta tässä vaiheessa muuta kuin lyhyttä lausuntoa, jonka mukaan hissiä käyttivät ja huoltavat urakoitsijat, eikä se ole hotellin suoralla vastuulla.

Tilaa
SOURCERakastamme Pattayaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/