Suuri trooppinen myrsky lähipäivinä Pohjois- ja Itä-Thaimaassa, mukaan lukien Pattaya

Myrsky saapuu 7. maaliskuuta - 9. maaliskuuta

BANGKOK, 5. maaliskuuta 2018 (NNT) – Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) on varoittanut Thaimaan yläosien asukkaita rankkasateista 7.–9. maaliskuuta, koska korkeapainejärjestelmä on saapunut Kiinasta.

DDPM:n pääjohtaja Chayapol Thitisak on ohjeistanut aluetoimistojaan varautumaan hätätilanteisiin ja tulviin ympäri vuorokauden tänä aikana.

Thaimaan yläosiin on ennustettu kovia sateita ja voimakkaita tuulia keskellä viikkoa, kun trooppinen kesämyrsky saapuu koilliseen ennen siirtymistä pohjoiseen, Keskitasangolle ja itään.

Näiden alueiden asukkaita kehotetaan turvaamaan kotinsa ja pysymään sisätiloissa ukkosmyrskyjen aikana sekä varomaan katkenneita oksia ja putoavia mainostauluja. Ihmisiä on myös varoitettu olemaan mukana kuljettamasta sähköä johtavaa esinettä ulkona.

Odotettavissa on rankkoja sateita ja tulvia sekä voimakkaita tuulia.

Seuraavassa on luettelo provinsseista, joiden odotetaan kärsivän rankkasateista seuraavien päivien aikana:

6-7 maaliskuu

Pohjois: Phitsanulok ja Phetchabun.

Koillis: Loei, Nong Bua Lam Phu, Nong Khai, Udon Thani, Bueng Kan, Sakon Nakhon, Nakhon Phanom, Mukdahan, Khon Kaen, Chaiyaphum, Nakhon Ratchasima, Maha Sarakham, Kalasin, Roi Et, Yasothon, Amnart Charoen, Buri Ram Surin, Si Sa Ket ja Ubon Ratchathani.

Itä: Nakhon Nayok, Prachin Buri, Sa Kaeo, Chachoengsao, Chon Buri, Rayong, Chanthaburi ja Trat.

Keski: Nakhon Sawan, Lop Buri, Saraburi, Uthai Thani, Chai Nat, Sing Buri, Ang Thong, Phra Nakhon Si Ayutthaya mukaan lukien Bangkok ja sen lähialueet.

8-9 maaliskuu

Koillis: Loei, Nong Bua Lam Phu, Khon Kaen, Chaiyaphum, Nakhon Ratchasima, Buri Ram, Surin, Si Sa Ket ja Ubon Ratchathani.

Pohjois: Chiang Mai, Chiang Rai, Phayao, Phrae, Nan, Lamphun, Lampang, Tak, Sukhothai, Uttaradit, Phitsanulok, Kamphaeng Phet, Phichit ja Phetchabun.

Keski: Nakhon Sawan, Lop Buri, Saraburi, Uthai Thani, Chai Nat, Sing Buri, Ang Thong, Phra Nakhon Si Ayutthaya, Suphan Buri, Kanchanaburi, Ratchaburi mukaan lukien Bangkok ja sen lähialueet.

Itä: Nakhon Nayok, Prachin Buri, Sa Kaeo, Chachoengsao, Chon Buri, Rayong, Chanthaburi ja Trat

Etelä: Phetchaburi, Prachuap Khiri Khan, Chumphon ja Surat Thani

Kuva postauksen sisällön jälkeen
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/