Thaimaan tautientorjuntavirasto varoittaa vapingista… taas

Thaimaassa alkavat seminaarit, joissa keskustellaan siitä, miksi Vaping ei ole hyvä sinulle.

Kokoelma e-savukkeita,

Pattaya-

Viime kuukausina thaimaalaiset tukahduttavat sähkösavukkeet ovat jatkuneet. Olemme kirjoittaneet aiemmin, kuinka turisteille määrätään rutiininomaisesti 20,000 XNUMX bahtin ja sitä suurempia sakkoja julkisissa paikoissa höyrystämisestä ja kuinka Bangkokin passintarkastuksessa on julkisia ilmoituksia ja kylttejä, jotka kertovat turisteille, että höyrystäminen ei ole laillista Thaimaassa.

Thaimaan hallitus on aloittanut seminaareja kouluttaakseen, miksi he ottavat tämän kovan linjan vaping-asioissa tiedottaakseen yleisölle ja turisteille, koska he ilmoittavat välittävänsä kansalaistensa ja Thaimaan vierailijoidensa terveydestä.

Seminaarissa, jossa käsiteltiin e-sikareita koskevia tosiasioita, taudinvalvontaosaston apulaispääjohtaja tohtori Kachornsak Kaewchamras paljasti, että 3.3 prosentin 13–15-vuotiaista teini-ikäisistä tupakoitsijoista havaittiin polttavan sähköisiä sikareita. Vuonna 2015 tehdyn tutkimuksen mukaan vaikutelma, että sähkösikarit olivat turvallisia.

Dr. Kachornsak selitti, että sähkösavukkeissa käytetty neste sisältää nikotiinia. Niiden tuottama höyry aiheuttaa riippuvuutta ja aiheuttaa keuhkosyövän ja muiden terveysongelmien riskin.

Hän paljasti, että Maailman terveysjärjestö oli ilmoittanut, että sähkösikarit eivät olleet väline savukkeiden poistamiseen, koska mikään sääntelyelin ei ollut vahvistanut niiden turvallisuutta. WHO:n Thaimaan maatoimisto on antanut lausunnon, jossa varoitetaan e-sikarien vaaroista tupakoitsijoille ja heidän läheisilleen, sillä raskaana olevat naiset ja lapset ovat alttiimpia passiiviselle tupakoinnille.

Tohtori Kachornsak ehdotti, että tupakoinnin lopettamista suunnittelevat soittavat Thaimaan kansalliseen lopetuslinjaan numeroon 1600 tai ottavat yhteyttä kansanterveysministeriön valvomien sairaaloiden tupakanvieroitusklinikoihin kaikkialla maassa.

Poliisiviranomaiset kertovat, että he aikovat jatkossakin omaksua ei-toleranssia koskevan kannanoton ja nostaa sakkoja julkisilla paikoilla höyrystämisestä kiinni jääneille.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/