Kilpailevat vesiskootterit osallistuvat julkisiin ammuskeluihin vilkkaalla Koh Samuin rannalla

Molemmat thaimaalaiset miehet saivat surmansa verisen julkisen päivätaistelun jälkeen vilkkaalla Koh Samuin rannalla.

Ko Samui-

Varoitus: Video sisältää graafista sisältöä

https://www.liveleak.com/view?i=99f_1519837350

Thaimaan rannalla kauniilla Koh Samuilla löhöilevät TURISTIET pakenivat paniikissa kahden kilpailevan vesiskootterin välisen kohtalokkaan ammuskelun jälkeen.

Vesiskootterioperaattorit olivat kuljettamassa lomailijoita merelle täpötäytteisellä Koh Samuin saarella, kun syntyi riita siitä, kuka puhui ensimmäisenä asiakkaan kanssa ja mikä rannan osa kuului toisilleen.

Soontree Chaipet, 45, ja Tinapot Petcharat, 26, joka kuoli myöhemmin sairaalassa, kiista kärjistyi veriseksi ammuskeluksi.

Rakeiset CCTV-materiaalit osoittivat hetken, jolloin he avasivat tulen toisiaan kohti ja lähettivät turistit läheisiin ravintoloihin pakenemaan suojaa.

Poliisi saapui paikalle noin kello 4.30 ja löysi molemmat miehet verilammikosta hiekalta.
Vanhempi mies kuljetettiin sairaalaan, kun ensihoitajat suorittivat elvytystoimintaa Tinapotissa, kun uimahousuissa olevat turistit seisoivat katsomassa epäuskoisina. Molemmat miehet menehtyivät.

Myöhemmin poliisit löysivät kaksi asetta, mustan 9 mm:n käsiaseen ja pienemmän hopeapistoolin sekä ammuksia Chaweng Beachiltä.

Poliisikenraalimajuri Apichat Boonsaree Bophutin asemalta sanoi, että he uskoivat, että asetaistelun syynä oli "yrityskonflikti vesiskoottereita vuokrattaessa asiakkaille".

Hän lisäsi: "Molemmat osapuolet olivat mukana vesiskootterien vuokraamisessa rannalla ja he kävivät kaksintaistelun keskenään."

"Heillä oli molemmilla aseita ja ymmärrämme, että heillä oli paljon riitoja keskenään aiemmin."

  Poliisi jatkaa tutkintaa ja keskustelee molempien osapuolten työtovereiden kanssa. Onneksi turistit eivät loukkaantuneet tapahtumassa, vaikka yli sata turistia löhöili rannalla välittömässä läheisyydessä ammuskelun aikana. Poliisin mukaan kummallakaan miehellä ei ollut aseen kantamislupaa.
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/