Pattaya nimetään uudelleen nimellä "Tourism for All City"

Pattaya City keskittyy vammaisiin ja iäkkäisiin vierailijoihin.

Pattaya-

 

CHON BURI, 2. maaliskuuta 2018 – Chon Buri ja asiaankuuluvat organisaatiot ovat tehneet yhteistyötä kehittääkseen Pattayasta "matkailun kaikille" -kaupungiksi rakentamalla tiloja vanhuksille ja vammaisille.

Designated Areas for Sustainable Tourism Administration (julkinen organisaatio) ja Friendly Design For All -säätiö käynnistivät torstaina hankkeen matkailukohteiden kehittämiseksi Pattayalla ja sitä ympäröivillä alueilla. Ajatuksena on auttaa kaikkia iästä ja fyysisestä kunnosta riippumatta matkustamaan kätevästi ja turvallisesti Pattayan alueella. Matkailukohteiden kehittämisessä hyödynnetään ystävällisen suunnittelun käsitettä.

Matkailu- ja urheiluministeri Weerasak Kowsurat ja liikenneministeri Arkhom Termittayapaisith johtivat yhdessä hankkeen avajaisseremoniaa maakunnassa.

Kahdeksantoista sekä julkisen että yksityisen sektorin organisaatiota allekirjoitti sopimuksen "Turismi kaikille matkailukohteiden" perustamisesta lomakaupunkiin.

Paikalliset viranomaiset ilmoittivat lehdistölle toivovansa leimaavansa Pattayasta kaupungiksi, jossa vammaiset ja vanhukset tulevat vierailemaan nauttimaan heille suunnatuista aktiviteeteista ja nähtävyyksistä. Mitä tämä tarkalleen ottaen tarkoittaa tässä vaiheessa, ei ole vielä paljastettu, tarkalleen. Viranomaiset totesivat myös, että tämä on osa suunnitelmaa auttaa uudistamaan kaupunkien imagoa tylsänä matkailukohteena ja juhlakaupunkina sellaiseksi, jonne kaikki turistit voivat tulla nauttimaan olostaan ​​ja nauttia aidoista thaimaalaisista nähtävyyksistä.

SOURCEThaiPBS
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/