Pattayan kaupungin viranomaiset julkaisivat turisteille graafisen varoitusvideon moottoripyörien ajamisesta Pattayalla

Haluatko vuokrata moottoripyörän lomallesi? Mieti uudelleen....

Onnettomuuspaikka.

Tämä video, jonka Pattayan kaupungin viranomaiset julkaisivat aiemmin tällä viikolla käyttämällä CC-kameroita kaikkialla kaupungissa, näyttää graafisesti yksityiskohtaisesti moottoripyörällä ajamisen vaarat Pattayalla. Viranomaisten mukaan sen tarkoituksena on varoittaa turisteja ajamasta lomakeskuksessa ja vuokraamasta moottoripyöriä.

Huomautus: Yllä oleva esitelty kuva on edellisestä moottoripyöräonnettomuutta koskevasta artikkelista ja on arkistokuva.

Varoitus: Graafinen sisältö, jos olet helposti häiriintynyt, älä katso videota.

SOURCEPattaya News 13
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/