Armeija käynnisti uudelleen Bahtin bussipysäkkien valvontaa

Kuljettajat jäivät kiinni pysähdyksistä määrittämättömillä alueilla, ja heidät tuomittiin yhdyskuntapalveluun.

Pattaya-

Majuri Paijit Charoenpong Kansallisen rauhan- ja järjestyksenneuvoston Banglamung-divisioonasta johti ennalta ilmoittamatta tarkastusta lava-autoihin (kutsutaan myös bahtibusseiksi tai songtaewsiksi) ja mittareilla varustettuihin takseihin, kiertoajelubusseihin ja tila-autoihin Beach Roadilla 22. helmikuuta.

Tarkoituksena oli helpottaa liikenneruuhkia ja kertoa joukkoliikenteen kuljettajille, että armeija ei ole unohtanut viime vuonna käyttöön otettuja uusia sääntöjä ja bussipysäkkejä, vaikka kuukausia on kulunut ilman valvontaa.

Etenkin bahtibussit jäivät koko päivän kiinni kielletyillä alueilla pysähtyneistä. Kuljettajilta takavarikoitiin ajokortit ja heille kerrottiin, että he voisivat hakea ne armeijasta suoritettuaan määrittelemättömän määrän yhdyskuntapalvelua paikallisessa Photisampanin temppelissä. Tämä yhdyskuntapalvelu koostuu puutarhanhoidosta, yleissiivouksesta ja munkkien ruokkimisesta.

Armeija ilmoitti, että toistuvien rikosten ajoneuvot takavarikoidaan viikoksi tai pidemmäksi ajaksi, ja sarjarikollisten ajokortti peruutetaan.

Näiden tarkastusten odotetaan jatkuvan Pattayan alueella lähitulevaisuudessa.

SOURCESophon kaapelitelevisio
Adam Judd on TPN-median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla päätoimisena asukkaana yli kahdeksan vuotta, tunnetaan paikallisesti hyvin ja on vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/