Katso Sellers tappelussa kiinni ja pidätettyjen Yhdysvaltain sotilaiden kanssa

Yhdysvaltain sotilaat paljastuivat syyllistyneensä tapahtumaan heittämällä kelloja maahan, ja heille määrättiin 1000 bahtin sakko.

Joukko kellomyyjiä Pattayan lomakylässä pidätettiin keskiviikkona, koska heidän väitettiin aloittaneen nyrkkeilyottelun amerikkalaissotilaiden kanssa kaupungissa yhteistä sotaharjoitusta varten.

Kuusi myyjää syytettiin väärennettyjen tavaroiden myynnistä. Kahta heistä syytettiin pahoinpitelystä lauantain tappelussa – videomateriaali julkaistiin myöhemmin sosiaalisessa mediassa ja sai raivoa ja sakkoja 5,000 XNUMX bahtia.

Poliisi sanoi, että päätoimittaja Uthit Suthok kertoi tutkijoille, että ryhmä haukkui kelloja kuudelle amerikkalaiselle lauantaina. Sotilaat tutkivat kelloja ennen kuin heittivät ne maahan, poliisi sanoi keskiviikon tiedotustilaisuudessa tarkasteltuaan CCTV-materiaalia ja puhuttuaan useiden todistajien kanssa.

Syntyi kiivas riita, ja myyjät alkoivat tapella sotilaiden kanssa, poliisi kertoi.

Hän sanoi, että amerikkalaissotilaat saivat myös 1,000 XNUMX bahtin sakot kumpikin taisteluun osallistumisesta. Sotilaiden komentajat ja esimiehet eivät kommentoineet kurinpitotoimia tälle artikkelille, mutta sotilaiden odotetaan saavan myös yksityiskuria siitä, että he ovat yllyttäneet tapaukseen heittämällä kelloja maahan ja yllyttämällä myyjien vihaa.

Me täällä Pattaya News -sivustolla ehdotamme, että jos et halua ostaa tuotetta myyjältä, anna hänelle kohtelias ei-kiitos ja jatka eteenpäin.

Tilaa
SOURCEKhao Sod englanti
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/