Songkran 2018 on 5-päiväinen kansallispäivä

Kansallinen vapaapäivä 12. huhtikuuta - 16. huhtikuuta.

Kansallinen-

Pääministeri kenraali Prayut Chan O-Cha on ilmoittanut Songkran 2018:n viiden päivän kansalliseksi vapaapäiväksi 12.–16. huhtikuuta. Tämä on yhden päivän pidennys aiemmista vuosista.

Tämä on tehty monien thaimaalaisten majoittamiseksi, jotka menevät kotiin vierailemaan perheen luona uudenvuoden juhliin Thaimaassa, ja myös sen varmistamiseksi, että liikenneturvallisuutta ja yleistä järjestystä valvotaan huolellisesti.

Niille, jotka yöpyvät täällä Pattayalla, pitää muistaa, että viralliset päivämäärät ovat samat kuin aina - 13. päivä - 19. päivä, jolloin 19. päivä on "suuri päivä", jolloin koko kaupunki sulkeutuu käytännössä nauttiakseen thaimaalaisesta uudesta vuodesta. Jos olet vierailemassa tai olet kaupungissa, muista jo 11. tai 12. päivästä lähtien, olet todennäköisesti kastunut matkustaessasi ympäri kaupunkia.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/