Pattaya City harkitsee pääsymaksua Koh Larnille

Pattaya-

Koh Larn on nyt Pattayan suurin veto. Näin on ollut jo jonkin aikaa, eikä sitä voida kiistää, koska saarella vierailee päivittäin useita lauttakuormia turisteja ja myös pikaveneet jättävät ihmisiä pois. Tuhannet turistit kerääntyvät tälle pienelle saarelle nauttimaan rannoista ja paikallisesta vieraanvaraisuudesta.

Kuitenkin saaren murenevan infrastruktuurin, jätteiden kertymisongelman ilman kykyä hävittää jätteitä kunnolla (Ongelma, joka vaikuttaa nyt myös varsinaiseen kaupunkiin) ja kunnollisen vesihuollon puutteesta asukkaille ja odotettavissa olevan 10,000 XNUMX turistia päivässä saarella kaupunki ei yksinkertaisesti pysty keräämään tarpeeksi rahaa ongelmien ratkaisemiseksi.

Koh Larnin paikalliset asukkaat ovat ilmoittaneet lehdistölle ja kaupungintalolle, että monet turistit, erityisesti kiinalaiset (heidän lausuntonsa, ei meidän) jättävät kaikki roskat rannalle ja kaduille eivätkä hävitä niitä asianmukaisesti eivätkä välitä luonnon kauneudesta. saarelta tai rannalta.

Alla näkyvät nykyiset maksut, jotka on asetettu enimmäkseen 30 bahtiin, matkustamisesta lautalla saarelle. Tämä lautan maksu lisätään saarelle pääsymaksuun.

Siksi äskettäin pidetyssä kaupunginvaltuuston kokouksessa, jossa työskentelevät kaikki kaupungintalon näkyvät jäsenet, ehdotettiin, että turisteilta veloitetaan pääsy Koh Larniin. Tämä maksu EI sisällä alla lueteltuja nykyisiä saarelle matkustamista koskevia maksuja, joissa vain lauttayhtiöt saavat osuuden rahoista eikä rahaa mene saaren infrastruktuuriin. Tämä ehdotettu maksu ei myöskään sisältäisi Thaimaan kansalaisia. On epäselvää, maksaisiko pysyvä Thaimaan asukas, jolla on ei-turistiviisumi, myös maksua.

Maksun tarkkaa määrää ei toistaiseksi kerrottu, mutta siitä keskustellaan sen sijaan ratkaisuna saaren ongelmiin. Tästä ratkaisusta keskustellaan kaupungintalolla seuraavien viikkojen ajan, jolloin siitä todennäköisesti äänestetään. Tästä huolimatta saatat maksaa muutaman sadan bahtin ilosta vierailla Ko Larnilla seuraavalla matkallasi, hyvät ihmiset.

On tärkeää huomata, että tämä on tällä hetkellä vain ehdotus, eikä mikään ole toistaiseksi muuttunut.

Jatkamme päivittämistä sinulle.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/