Amerikkalainen sotilas taistelee kellomyyjien kanssa Beach Roadilla (video)

Pattaya-

Amerikkalainen sotilas viikonloppuna useiden ystäviensä kanssa, jotka olivat juuri päättäneet Cobra Gold -harjoitukset Pattayan alueella, oli vapaudessa (hyväksytty vapaapäivä), kun hän joutui yhteenottoon kellomyyjien kanssa suositussa Beer Bar -kompleksissa, joka sijaitsee aivan hotellin vieressä. Poliisiasema osoitteessa Soi 9 Pattayassa.

Videolla ei näy vastakkainasettelun alkua, mutta amerikkalainen sotilas, jota ei tunnisteta, kertoi juoneensa baarissa, kun kellomyyjä lähestyi häntä (Toimittajan huomautus - Tämä on hyvin yleistä tässä olutbaarikompleksissa) . Sotilas ilmoitti kieltäytyneensä ja myönsi kutsuneensa kelloja väärennöksiksi. Tämä suututti kellokauppiaan ja aloitti äänekkään sanallisen riidan.

Riita kärjistyi, vaikka sotilaan ystävät yrittivät rauhoittaa molempia osapuolia, ja se muuttui kahden miehen väliseksi taisteluksi. Silminnäkijät kertoivat viranomaisille ja lehdistölle, että kellokauppias otti ensimmäisen lyönnin sotilaan ja sotilas vastasi samalla tavalla. Kun taistelu jatkui ja sotilas sai yliotteen, muut thaimaalaiset myyjät ja thaimaalaiset miehet hyppäsivät sotilaan kimppuun. Tässä vaiheessa, kuten videolta näkyy, Thaimaan poliisi huomasi riidan ja pysäytti sen, koska poliisiasema on noin kahdenkymmenen metrin päässä kyseisestä baarista.

Poliisi toimitti molemmat pääepäillyt poliisiasemalle ja jatkaa tapauksen tutkintaa ja selvittää, nostetaanko syyte.

Olutbaarin työntekijä, joka ei halunnut nimeään, totesi, että kellokauppiaat olivat usein töykeitä ja vaativia ja loukkaantuivat, jos ihmiset kutsuivat kellojaan väärennöksiksi. Hän totesi, että myyjät ovat olleet ongelma jo pitkään, mutta sekä poliisi että baarinomistajat eivät yksinkertaisesti välitä lain täytäntöönpanosta niin paljon. (Toimittaja huomauttaa – usko tai älä, on lain vastaista myydä tuotteita kadulla ilman asianmukaisia ​​lisenssejä, kauppaa, veroja jne.)

Me Pattaya Newsissa pidämme sinut ajan tasalla tilanteesta. Video on alla.

 

 

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/