Honda LPGA Golf -turnauksen viimeinen päivä saapuu, Thai Sisters toivoo tekevänsä historiaa

Amerikkalainen Jessica Korda

  Chon Buri – Jutanugarn-sisaret pelaavat LPGA Thailandin viimeisellä kierroksella tänä aamuna toivoen silti voivansa katkaista pitkän odotuksen thaimaalaisesta voittajasta maan huipputurnauksessa.

He jäljittävät johtajan amerikkalaisen Jessica Kordan neljällä ja kuudella laukauksella viimeiselle kierrokselle Siam Country Clubilla Pattayalla sunnuntaiaamuna 25. päivänä.

  Vanhin sisar Moriya toipui epätasaisesta etuyhdeksästä ja käveli pois neljällä birdiellä ja kotkalla 14. ja päätti kolmannen kierroksen seitsemän alle 65-vuotiaana 16:lla alle 200:lla, neljä yhdysvaltalaisen Jessica Kordan jälkeen. on tiukasti vastuussa eilisen neljän alle 68-vuotiaan jälkeen.

 

”Alussa löin palloa paikkoihin, jotka tekivät reiän tekemisestä vaikeaa. Sitten takapuolelle yhdeksän laukaukseni osuivat oikeisiin paikkoihin lintumahdollisuuksille”, sanoi maailman 21. Moriya, joka sijoittui viime vuonna tasapeliin kahdeksanneksi.

Tuhannet fanit uhmasivat kosteita olosuhteita ja satunnaista sadetta tukeakseen paikallisia pelaajiaan, mikä Moriyan mukaan kannusti häntä tekemään parhaansa.

”Kuulin fanien karjuvan koko ajan ja tiesin, että joko sisareni tai Pornanong [Phatlum] teki maalin, kun he olivat joukkueeni edessä. Kun faneilla oli hauskaa, minusta tuli hyvä mieli", lisäsi Moriya, joka yrittää parantaa sisarensa Ariyan ennätystä, joka sijoittui toiseksi viisi vuotta sitten, mikä on thaimaalaisen tähän mennessä paras sijoitus.

”Golfissa riippuu siitä, kenellä on parempi päivä. Eilen ei ollut minun päiväni, mutta tänään pelasin hyvin. Kaikilla on mahdollisuus voittaa, sillä kaikki huippukerrokset ovat täällä tällä viikolla”, hän sanoi.

Todennäköisin haastaja estämään thaimaalaisen historiallisen voiton on maailman ykkönen 26. Korda, joka tuotti upean back-yhdeksän esityksen, jossa hän ampui viisi birdietä.

"Rehellisesti sanottuna olen hermostunut. En ole ollut tässä tehtävässä pariin kuukauteen. Tiesin, että pelasin todella hyvin kauden lopussa, mutta en ole ollut tässä asemassa", sanoi 24-vuotias pelaaja, jonka viimeinen voitto oli LPGA Malesiassa vuonna 2015, mikä oli hänen uransa neljäs mestaruus.

Me täällä Pattaya Newsissa odotamme innolla tämän päivän tuloksia.

SOURCENation
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/