Kaksi turistia Kambodžassa hakkasi vammaista TukTuk-kuljettajaa, kun tämä ei löytänyt heille ladyboia

 

Kambodža-

Phnom Penh, Kambodža Uutiset: Kaksi tuntematonta noin parikymppistä turistia hyökkäsi vammaisen Kambodžan kansallisen TukTuk-kuljettajan kimppuun, joka ei löytänyt heille ladyboyaa 1. helmikuuta klo 50 Phreah Monyvong -bulevardilla, Khan Chamkarmornissa, Phnom Penhissä.

Tuk-tuk-kuljettajan mukaan hän ajoi kahta ulkomaalaista ympäriinsä useita tunteja helmikuun 21. päivänä kiertääkseen Phnom Penhin kaupunkia kello 1 asti etsiessään ladyboyja kahdelle miehelle heidän pyynnöstään. Tuk-tuk-kuljettaja, joka on vammainen ja ei pysty kävelemään, ei löytänyt heille sopivia ladyboeja, joten he hyökkäsivät hänen kimppuunsa ja loukkaantuivat hänen päänsä. Hyökkäyksen jälkeen kuljettaja soitti poliisille ja turistit päätyivät maksamaan tuk tuk -kuljettajalle 50 dollaria (USD) tilanteen ratkaisemiseksi.

Epäillyt vihaisia ​​he eivät löytäneet ladyboys.

Me täällä Pattaya Newsissa tarjoamme lisää päivityksiä, jos saamme niitä.

Tilaa
SOURCECambodia Expats verkossa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/