Turisti väittää, että hänet ryöstettiin hotellissaan yli 200,000 XNUMX bahtilla

Pattaya-

Italialainen turisti väitti saaneensa hänet huumeisiin, mikä sai hänet tajuttomaksi ja kaksi naista ryöstivät hänen hotellihuoneessaan käteistä ja arvoesineitä yli 200,000 XNUMX Bt.

 

  Turisti Cosimo Tato, 64, italialainen, teki valituksen Pattayan poliisiasemalle kello 12.30 lauantaina 24. helmikuuta. Valituksessaan hän sanoi, että kaksi tuntematonta ryöstettiin hänen huoneessaan Best Condon 10. kerroksessa Pattaya II Roadilla. Asuntorakennus toimii myös hotellina.

Tato kertoi poliisille, että naiset, joita hän ei tuntenut, koputtivat oveen ja halusivat katsastaa huoneen, koska he halusivat ostaa sen. Mr. Tato kertoi päästäneensä heidät sisään, koska hän uskoi heidän olleen aiemmat asunnon ostajat. Tato sanoi, että hän päästi heidät sisään ja vei heidät ympäriinsä, mutta hän tuli yhtäkkiä tajuttomaksi. Hän väittää, ettei ole juonut tai kuluttanut mitään.

Tajuihinsa tullessaan hän kertoi löytäneensä 5,000 193,000 euroa (2,000 3,000 Bt) käteistä, XNUMX XNUMX euron arvoisen kaulakorun ja XNUMX XNUMX Bt käteistä. Hän ei paljastanut, oliko hänellä tämä ulkona vai kassakaapissa.

Poliisilähteen mukaan tutkijat epäilivät turistin kertomusta. He epäilivät, että jos mies todella ryöstettiin, hänen täytyi tuntea naiset, mutta hän jotenkin kieltäytyi tunnistamasta heitä. Lisäksi he epäilivät, että keskivertoturisti päästäisi kaksi outoa naista sisään katsomaan heidän ostettavaa hotellihuonetta kello 10 yöllä.

Päivystävä turvapäällikkö sanoi, ettei hän nähnyt yhtään naista astuvan huoneistoon. Poliisit tarkastavat CCTV-materiaalia, joka yrittää tunnistaa kaksi naista tai jopa varmistaa, että he olivat todella paikalla. Tämän jälkeen poliisi päättää, millä tavalla tutkintaa jatketaan.

Me täällä Pattaya Newsissa tarjoamme päivityksiä tästä.

Kuva postauksen sisällön jälkeen
SOURCENation
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/